Reviews

RICK EN ROZEMARIJN, KATWIJK AAN ZEE SEPTEMBER 2020
Het is absoluut een feestje geworden, en daar zijn we heel blij om want dit was toch hoe wij het ook graag zouden willen!
De muziek was fantastisch en iedereen vond de interactie die je kon krijgen met de muziekanten door zelf verzoekjes in te dienen erg geslaagd.
Wij zelf vonden het een erg geslaagde avond en als wij het feestje over zouden doen we dit zo weer zouden doen.
We zullen jullie zeker aanraden bij andere!
MARIEN EN JORIEKE, AMERSFOORT SEPTEMBER 2020
Wij vonden het fantastisch.
Het was een feestje dat jullie er waren.
We hebben zoveel mensen verzoekjes zien indienen en zitten genieten.
Onze dank is groot.
RICK EN PAULINE, AMERONGEN SEPTEMBER 2020
Afgelopen donderdag hebben wij genoten van een onbeschrijfelijk mooie trouwdag.
Het feest, of zoals vrienden zeggen... ‘geen feest, maar een uit de hand gelopen diner", had niet mooier kunnen zijn.
Jullie hebben prachtig gespeeld, geluisterd naar de wensen en ook nog 2 zelf gezongen liedjes begeleid.
We hebben ontzettend van jullie genoten en hebben elke lovende reacties gekregen op jullie optreden. \
Heel erg bedankt, het was fantastisch!
PETER EN LYNN, VUGHT AUGUSTUS 2020
Wat een top feest!
We hebben enorm van je genoten!!!
We hebben ook van heel veel gasten terug gehoord dat ze de muziek geweldig vonden, dank daarvoor!
JOHAN EN MARIANNE, SOMEREN FEBRUARI 2020
Het was zeker een mooi feestje.
We hebben veel complimenten gehad over de muziek.
Het was top!
Nogmaals onze dank.
MILES, AMERSFOORT FEBRUARI 2020
Beste Lodewijk,
Fantastisch!
We hebben er van genoten.
Ook complimenten voor je companen natuurlijk. 🙂
PATRICK EN JANNEKE, WAALWIJK FEBRUARI 2020
Het optreden was fantastisch, iedereen was blij.
En zeker ook als finale act kunnen ze de tent op z'n kop zetten.
Het was fantastisch, de interactie en de diversiteit. en het plaatje klopt ( kleding piano's)
LIEKE, MIDDELIE FEBRUARI 2020
Bedankt voor het feest!
Het was heel geslaagd!!!
GROENE HART ZIEKENHUIS, GOUDA JANUARI 2020
Pumpin Pianos heeft op ons personeelsfeest een geweldig optreden verzorgd!
Goede interactie met het publiek, een overvolle dansvloer en enthousiaste collega’s die volop hun muzikale verzoekjes konden indienen.
Ook de contacten voor en na het optreden verliepen prettig.
Een aanrader!
FRED EN LYDIA, LEIDEN JANUARI 2020
Beste Lodewijk en Donald,
Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van de geweldige avond.
Het was voor ons het feest zoals we het in ons hoofd hadden.
Wij willen jullie bedanken voor jullie inzet en jullie hebben de avond voor ons compleet gemaakt.
PETER EN MARIËTTE, DEN HAAG DECEMBER 2019
Maar, ontzettend dank voor het geweldige feest!
De muziek was super!
Ook van veel gasten positieve reacties gehad.
Over 4 jaar weer (als we terug zijn) wat ons betreft!
HERCULAN, NIEUWPOORT DECEMBER 2019
Alles is naar wens gegaan wat ons betreft.
Iedereen vond je bijdrage TOP! Mooi toch?
Dus op naar weer een muzikaal 2020 voor ons allemaal.
CROWE FOEDERER ACCOUNTANTS & CONSULTANTS, AMSTERDAM DECEMBER 2019
Super leuke avond gehad!
Pumpin Pianos brengt gezelligheid, flexibiliteit en enthousiasme!
PIETER EN WILMA, JULIANADORP NOVEMBER 2019
Hallo Lodewijk en Annemieke, We hebben een schitterende dag gehad, 1 om nooit te vergeten.
Het was nog mooier dan we gehoopt hadden.
Jullie waren geweldig, vooral Billy viel in de smaak ?.
We zullen jullie zeker aanbevelen bij iedereen die nog een band zoekt, vooral bij degene waar wij uitgenodigd zullen worden ???.
HARKE EN KOOSJE, ZUIDWOLDE NOVEMBER 2019
Het was een heel mooi en zeer geslaagd feest mede dankzij jullie.
Petje af.
Ook de reacties van onze gasten waren lovend met veelal de vraag:
Wat gaaf en wat heb je ze kunnen vinden.
ARNOLD EN GERINE, NIEUWEGEIN NOVEMBER 2019
Wij hebben enorm genoten van de avond, zeker ook dankzij jullie optreden!
Ook van de gasten hebben we ook veel positieve reacties gehad, dank jullie wel!
We zullen jullie zeker aanbevelen als mensen op zoek zijn naar iets!
MARK EN ANITA, ECHTELD NOVEMBER 2019
Hi Lodewijk en Donald,
Wij hebben een fantastische feest gehad en hebben met volle teugen genoten van de hele dag en avond.
Het was onvergetelijk voor ons!
We hebben ook vele positieve reacties gekregen over jullie optreden,
jullie hebben iedereen swingend op de dansvloer gekregen,
wat fantastisch was om te zien.
Onwijs bedankt dat jullie deze avond er zo'n feest van hebben gemaakt!
Groeten van een heel gelukkig bruidspaar!
GERTJAN EN MARIANNE, HELLENDOORN OKTOBER 2019
We hebben echt een fantastisch feest gehad zaterdagavond!
Echt helemaal top, had niet beter gekund ?
Heel erg bedankt dat jullie zo er zo’n fantastisch feest van hebben gemaakt!
CHLOE EN NIENKE, CASTRICUM OKTOBER 2019
Wij hebben ontzettend van genoten! Hartelijk dank voor de fijne avond.
Veel mensen gesproken die ook echt heel blij met jullie waren en jullie heel leuk vonden!
Groetjes Chloe en Nienke
STEIN EN DENISE, VUREN OKTOBER 2019
Wat waren wij blij met jullie 🙂
Denise, ik, maar ook alle avondgasten waren ontzettend enthousiast over jullie.
Het was een geweldig feest!
Voor nu wil ik je alvast erg bedanken voor:
- een geslaagd feest
- meedenken met de voorbereiding
- flexibel in alle verzoekjes van ons
- goede afstemming en organisatie van het feest
GERTJAN EN MARIANNE, HELLENDOORN OKTOBER 2019
We hebben echt een fantastisch avond gehad zaterdag
! Echt helemaal top, had niet beter gekund ?
Heel erg bedankt dat jullie zo er zo’n fantastisch feest van hebben gemaakt!
STEFAN EN FRANCIS, HENDRIK-IDO-AMBACHT OKTOBER 2019
Beste Lodewijk We hebben enorm genoten!
Het was een fantastisch, super, geweldig feest! We hebben veel positieve reacties gehad van andere mensen, en zouden het liefst morgen weer zo’n feest geven 🙂
We zijn heel positief over Pumpin Piano’s!
Echt een aanrader voor iedereen die een lekker feest wil.
Veel verzoekjes werden gespeeld, en het sloot perfect aan bij de sfeer!
KRISTEL EN TOMMIE, MAASTRICHT SEPTEMBER 2019
Kristel en ik hebben ook genoten! Wij vonden het gezellig en jou beregoed.
Een vriend van mij zei net nog: "Een schot in de roos”.
Bedankt voor alles en veel succes met alles.
ROBERT EN KAREN, SINT OEDENRODE SEPTEMBER 2019
De pumpin pianos hebben bij ons huwelijk gespeeld.
Ze brachten een ongelooflijk goede sfeer, zijn heel aardig en wij hebben er echt van genoten.
Een aanrader!!!
GERT EN MARLIES, NIJKERK SEPTEMBER 2019
Het was echt heerlijk. Ze hebben super goed ingespeeld op ons publiek.
Daarnaast kan Donald ook even schakelen zodat hij naast muzikant ook techniek man was.
Dan doel ik op de momenten dat er een microfoon nodig was en ze op de locatie dit niet helemaal goed regelde.
Ook het contact met de ceremoniemeester verliep hartstikke soepel waardoor het naar huis gaan ook echt super verliep
Heel fijn allemaal! En ook de kwaliteit van de muziek qua zang en spelen was echt super!
Veel positieve reacties op gehad! 🙂
RABEN NETHERLANDS, OSS SEPTEMBER 2019
Het was geweldig,
Ze spelen alles.
JANET EN LUUK, WELL SEPTEMBER 2019
Superbedankt voor jullie muzikale geweld!!!
We hebben intens genoten en door jullie was de avond helemaal zoals we het verwacht hadden!!!!!
En er waren er meer die jullie zagen zitten? dus goed in de smaak gevallen.
RONALD EN AGOSTINA, HARDERWIJK AUGUSTUS 2019
After weeks checking bands for our big day, we decided for Pumpin Pianos to be the ones in charge of the party. It was sure that we wanted a band but it was also a tricky situation because it was an international wedding and we wanted to play music for everyone in both languages (Dutch and Spanish), but already when we had our first appointment with Lodewijk we knew this was the perfect choice.
Our party was absolutely amazing and everyone loved Pumpin Piano with their great music, vibe and enthusiasm!!
They played the whole night long, they sang with our guests and they rocked it in Dutch, English and Spanish!!
These guys know exactly how to make from your wedding evening a successful party!!
We highly super recommend them!
AD EN DORIEN, WESTERHOOF AUGUSTUS 2019
Lodewijk, je hebt met je muziek bijgedragen aan een fantastische bruiloft.
Je voelde goed aan waar de gasten aan toe waren en wist de muziek zo op te bouwen dat in no-time de dansvloer vol stond, zelfs met mensen die normaal niet zo snel met de voetjes van de vloer gaan.
Ook hielp je af en toe mensen uit de brand, als de muziek van stukjes niet goed ging, door zelf met de piano te begeleiden.
"Wat een goede pianist!", zei menig gast. Kortom, je hebt met je voorkomen, enthousiasme en flexibiliteit gezorgd voor een knalfeest, ontzettend bedankt!
WERELDKIDS, AMERSFOORT AUGUSTUS 2019
Wat hebben wij een fantastische avond gehad mede dankzij het spetterende optreden van de PUMPIN PIANOS.
Ze spelen goed in op de sfeer en bouwen op naar een fantastisch feest.
We hebben de hele middag/avond gedanst! Iedereen ging blij naar huis.
Wij hadden gekozen voor 2 piano?s, een drummer en een saxofonist.
Ik zou de band zeker aanraden! Bedankt voor jullie enthousiasme!! Top!
ANONIEM, SCHEVENINGEN AUGUSTUS 2019
Fantastic party!!! We loved it so much.
Everyone raved about you guys and we had the BEST time.
Really thanks a million.
We couldn’t have had a better party thanks you to you both ?
ROBERT EN BRENDA, AMERSFOORT JULI 2019
Lieve pumpin piano’s, wat hebben wij genoten van jullie optreden tijdens onze bruiloft!
Jullie wisten een knalfeest te maken, sfeer zat er goed in met de piano’s, sax en drummer.
Heerlijk ongedwongen en feest voor jong en oud.
Van “op een grote paddenstoel” tot mijn ouders generatie die staat te jiven op een gouden oude.
Jullie deden het allemaal en kregen iedereen mee!
Wat mijn avond echt memorabel heeft gemaakt is de ruimte die jullie boden om ook een deuntje voor mijn (inmiddels) man te mogen spelen en een moment waarop ik met jullie mee mocht spelen!
(Laten we mijn kattengejank maar snel vergeten en de zuivere noten aan jullie overlaten;))
DANK PUMPIN PIANO’s!!! We hebben genoten!
ARJAN EN MAARTJE, LEKKERKERK JULI 2019
Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad!
Nogmaals hartelijk dank dus!
Ook van onze gasten hebben we gehoord dat ze het erg naar hun zin hebben gehad en wij zijn nog steeds aan het nagenieten!
MICHAEL EN ILSE, OUDENDIJK JUNI 2019
Bedankt jullie spetterende optreden!
Het was grandioos.
Alle gasten waren net als wij zeer enthousiast en het dak vloog eraf!
Wat waren jullie FANTASTISCH gisteravond, onze feestavond kon niet beter!
We hebben intens genoten, jullie zijn echt geweldig!!!
Dank daarvoor!
En we hebben veel complimentjes gekregen!
PATRICK EN NICKY, SCHOONHOVEN JUNI 2019
Het was een heerlijk sfeertje 's avonds.
We hebben genoten.En heerlijk gedanst 🙂
Bedankt!!
GERT EN DIANE, JUNI 2019
Dank voor een inspirerende muzikale bijdrage.
We hebben er van genoten!
DIEDERICK EN FEMKE, WARMOND JUNI 2019
Beste Lodewijk, Donald en Ron,
Wij hebben zaterdag echt een superdag gehad die is afgesloten met een geweldig feest!!
Wij hadden alleen maar durven dromen dat het zo lekker los zou gaan!
Jullie hebben het echt super gedaan; precies de juiste muziek op de juiste momenten en de playlist in de pauzes was ook prima.
We hebben ook heel veel complimenten over jullie gehad, onder andere van de eigenaar van de locatie.
Nogmaals enorm bedankt voor jullie zeer belangrijke bijdrage aan deze onvergetelijke dag!
HAROLD EN COLÈNE, MEI 2019 UTRECHT
Het was écht GE-WEL-DIG zoals jullie er een feest van gemaakt hebben!
Zo fijn hoe goed jullie aanvoelen welk nummer wanneer goed uitkomt. We zijn jullie super dankbaar!
Ook van heel veel avondgasten hebben we complimenten gekregen over jullie optreden.
Ontzettend bedankt, jullie waren echt de kers op de taart op onze dag!
DIRK-JAN EN PAULA, MEI 2019 ROTTERDAM
De aanloop om alles geregeld te krijgen was een bumpy road, maar man wat hebben we gisteren onwijs genoten van de band.
Echt top, we hebben super veel complimenten gehad.
Vanaf de 2e set was het non-stop party op de dansvloer.
Ze hebben echt meegeholpen om er een topdag van te maken!
ELISE EN RUBEN, MEI 2019 BUNNIK
Wat een GEWELDIG feest hebben wij gehad!
Zo genoten van jullie fantastische spel 's avonds!
En inderdaad wat was het swingen met mijn vader, hij heeft er ook gigantisch van genoten.
Wij hadden jullie gemist aan het einde van de avond, maar via deze weg 1000x dank!
ELFHOEVEN, MEI 2019 REEUWIJK
We hebben ontzettend genoten en erg veel positieve reacties gehad.
Complimenten voor jullie waanzinnige optreden.
CHRIS EN NIENKE, MEI 2019 WERKENDAM
Hoi Lodewijk,
Iedereen vond het feest heel leuk en de muziek fantastisch.
Wij vonden het ook echt geweldig.
Jullie waren precies wat we wilden!
Dank voor jullie bijdrage aan de mooie avond!
BOBBY EN JOUKELINE, MEI 2019 GOUDA
We vonden het een ontzettend tof feest, waar jullie natuurlijk ontzettend aan hebben bijgedragen!
Super bedankt daarvoor!
ARJAN EN MARLOES, APRIL 2019 PUTTEN
Bedankt voor de geweldige avond, we hebben ervan genoten!!
We hebben erg veel enthousiaste reactie's gekregen op jullie geweldige optreden.
HAROLD EN COJANNE, ARNHEM APRIL 2019
Het was een prachtig feestje!
Na de eerste korte pauze was er al zo'n sfeertje wat ik pas veel later op de avond had verwacht.
De toevoeging van de geweldige saxofoniste was de beste keuze, het swingde de pan uit.
Onze dank is groot!
LEVI EN NICOLE, APRIL 2019
Dag Lodewijk en Donald,
Wij vonden het een heel tof feest!
Wij hebben genoten en hebben veel complimenten gekregen over hoe jullie met het publiek omgaan.
Hartelijk dank voor het goede optreden.
ERWIN EN KARIN, GELEEN APRIL 2019
Het was echt een top feest, echt geweldig.
Nogmaals heel erg bedankt
‘T KESJOTJE, SWALMEN APRIL 2019
Mannen, wat een feest was het met jullie.
Al die liedjes uit jullie hoofd. Super!!!
We zien jullie graag terug.
ANONIEM, MAART 2019
We willen jullie graag nogmaals bedanken voor een fantastische en onvergetelijke feestavond op ons huwelijk!
Het feest was leuker dan we hadden durven dromen.
Vanaf het eerste nummer was de dansvloer gevuld en waren onze gasten niet meer bij jullie weg te slaan.
De sfeer zat er direct goed in en jullie wisten feilloos aan te voelen waar de zaal behoefte aan had.
Wisselende blokjes met voor ieder wat wils en garantie op voetjes van de vloer.
Onze gasten zijn stuk voor stuk enthousiast over jullie, en voor ons volgende lustrum weten we jullie te vinden!?
MILES, MILES AMERSFOORT MAART 2019
We hebben een super leuke middag gehad met jullie!
TIO3, MAART 2019 RONSE BELGIË
Mannen, op voorhand zeiden we dat de avond al geslaagd was als er 2 mensen op de dansvloer hadden gestaan.
Maar jullie kregen non-stop iedereen in beweging.
Chapeau daarvoor.
Jullie hebben ons een super avond bezorgd!
ENTOURAGE BAR-CITYCLUB, FEBRUARI 2019 HASSELT BELGIË
Echt, iedereen die hier te gast is vindt jullie show super!
INSYNQ, SINT-MICHIELSGESTEL FEBRUARI 2019
Hi Lodewijk,
Alleen dankzij jullie goede muziek nog steeds mijn stem kwijt ?
Oftewel was TOP!!!
LA FRANCE OEGSTGEEST, JANUARI 2019
Jongens, wat klonken jullie goed.
Jullie optreden was echt fantastisch.
Het was echt een feestje met jullie 2.
Enorm bedankt
SANDER EN MARIEKE, JANUARI 2019 BEEK
Dat het feest leuk was, is voor een groot deel aan jullie inbreng te danken.
Wij en de gasten hebben enorm genoten.
We hebben erg veel positieve reacties ontvangen.
WCDF, KALKAR GERMANY DECEMBER 2018
Tonight was the best party ever.
Your Piano Show was great.
Thanks so much guys!
All the best for 2019 to you Lodewijk, Donald en Danny.
WESLEY EN CARMEN, HAARZUILENS DECEMBER 2018
Beste Lodewijk en Donald,
Hartelijk dank voor zaterdag.
Jullie waren fantastisch!
We hebben zo ontzettend genoten!
BART EN ANNE-MARIE, ROTTERDAM DECEMBER 2019
Hoi Lodewijk,
Wil jij iedereen namens ons nogmaals bedanken voor het top feest. Het was boven verwachting.
De zaal ging los vanaf de openingsdans.
Ook leuk het einde met een kring om ons heen Angels van Robbie Williams.
Er hebben mensen al navraag gedaan wie jullie waren.
AKE IDEAL, GOUDA NOVEMBER 2018
Es war ein richtig schönes Fest!
Ihr Jungs von PUMPIN PIANOS habt das super gemacht.
NIELS EN KIRSTEN, EWIJK NOVEMBER 2018
Why tell me why. Ons allereerste verzoeknummer bij onze eerste kennismaking.
Een schot in de roos. Net als het optreden op ons huwelijksfeest.
Heerlijk om zo met onze ,gevarieerde, gasten een te gek feest te geven waar iedereen optimaal van genoten heeft.
Voor een ieder wat wils.
Lodewijk en Donald zijn een muzikaal pareltje die gezorgd hebben voor een zeer geslaagde avond.
Hartelijk, ongedwongen, professioneel en gevarieerd. That's why!
EETCAFÉ HET PAARD, RENESSE NOVEMBER 2018
Dank voor de super toffe avond vrijdag.
Het was echt geslaagd.
Graag plannen we volgend jaar meerdere data met jullie.
CAFÉ GOUWEZICHT, BOSKOOP OKTOBER 2018
Beste Lodewijk,
Je was echt geweldig.
We hebben van je genoten.
FRANK EN ASHLEY, OUD-BEIJERLAND OKTOBER 2018
Wij vonden het helemaal geweldig!
Super hoe je de zaal zo snel op de dansvloer kreeg.
Alle gasten waren er erg over te spreken!
We hadden ons zo geen beter feest kunnen wensen!!
BRIKKE OAVE, BRUNSSUM OKTOBER 2018
Door de geweldige show die Lodewijk van der Linden (één van de pianisten) en zijn collega’s hebben neergezet, hebben wij enkel lovende reacties gehad.
Wij hebben dan ook besloten om hier een jaarlijks terugkerend event van te maken.
Door het waanzinnige enthousiasme van deze artiesten weten wij zeker dat dit een succes gaat worden!
MARC EN IRIS, BAARN OKTOBER 2018
Hallo Lodewijk,
Wat een fantastisch feest hebben jullie er gisteren op onze bruiloft van gemaakt!
We hebben genoten van iedere minuut en de dansvloer was de hele avond goed gevuld.
Heel erg bedankt voor de feestsfeer die jullie gecreëerd hebben, dit was precies zoals wij het van tevoren gehoopt hadden!
WILCO EN NELLEKE, PUTTEN SEPTEMBER 2018
Beste Lodewijk,
Hartelijk dank voor jullie geweldige optreden op onze bruiloft!
Het was een prachtig feest!
Mooi om te zien hoe jullie onze gasten op de dansvloer kregen en hoe het jullie lukte om een feestje te bouwen naar ieders muzieksmaak.
Dank jullie voor wel deze spetterende afsluiting van een hele mooie dag!
JAN EN BRIGIT MEIJER, EDE SEPTEMBER 2018
Wij hebben enorm genoten.
Jullie live muziek maakte de sfeer compleet.
Heerlijk die interactie tussen jullie en het publiek.
Ook jullie samenwerking met de DJ viel ons op.
Wij ontvingen nadien veel complimenten van de gasten over de muziek.
Super avond, precies zoals we hadden gehoopt.
NICK EN RENÉE, ROTTERDAM SEPTEMBER 2018
Hoi Lodewijk!!
Wat hebben jullie er een knalfeest van gemaakt zeg!!
Iedereen heeft onwijs genoten!!
BEDANKT!!
Groetjes Nick en Renée (met kater?)
GERBEN EN ELLEN, BEEKBERGEN SEPTEMBER 2018
De Pumpin Pianos hebben voor een top feest gezorgd.
Geen verzoek te gek.
De hele avond hoorden we aan alle kanten dat de muziek top was.
Ze hebben het perfect gedaan.
VIOS TRAPPEN B.V., DRIEBRUGGEN AUGUSTUS 2018
Het was een fantastisch optreden.
Niet eerder werd er zoveel gedanst.
We gaan kijken of we jullie volgend jaar weer kunnen boeken.
CASPER EN CHRISSY, ROERMOND AUGUSTUS 2018
Pumpin Pianos, jullie hebben jullie reputatie waar gemaakt.
Iedereen vond het geweldig en wij nog het meest.
Dank jullie wel!
JOEP EN ELINE, RHENEN AUGUSTUS 2018
Hallo Lodewijk en Donald,
Wij vonden jullie optreden echt fantastisch en hebben van alle gasten alleen maar lof gekregen over de Pumpin Pianos.
Heerlijk hoe jullie iedereen op de dansvloer kregen.
DE LINDENHOF, DELFT JULI 2018
Het feest was erg geslaagd.
De mensen hebben zich uitstekend vermaakt met de muziek.
RIK EN ESTHER, NIEUWPOORT JULI 2018
Het was een onvergetelijk feest!
We hadden het voor iedereen geheim gehouden wat er 's avonds voor muziek zou zijn.
Des te leuker waren de reacties!
Leuk ook dat ze die reacties ook naar jullie uit hebben gesproken.
Bedankt voor de mooie avond!
CHRISTIAAN EN HANNEKE, RENSWOUDE JULI 2018
Beste Lodewijk,
Wij kijken terug op een zeer geslaagd feest.
We vinden dat je geweldig gespeeld hebt en dat je de groep goed aanvoelde.
Er hing een leuke en gezellige sfeer en dat komt mede door jou.
Je kan mooi en leuk spelen en raden je zeker bij vrienden aan.
Mocht het in de toekomst nog nodig zijn bij een eventueel feest komen we zeker bij je terug.
Heel erg bedankt voor het leveren van je bijdrage aan de dag van ons leven!
MARC EN JACQUELINE, OLST JUNI 2018
Wij hebben een ontzettend leuke avond gehad en heel veel positieve reacties ontvangen over jullie improvisatie talent!
Hartelijk bedankt dat jullie Afi, Erik en Ellen in de gelegenheid hebben gesteld om samen met jullie op te treden.
Heel erg gaaf!
ANONIEM, JUNI 2018
Hallo Lodewijk,
Bij deze hartelijk bedankt dat jullie onze huwelijksfeest tot een feestje wisten te maken.
Jammer dat we door de drukte en ons snelle vertrek, jullie niet persoonlijk hebben kunnen bedanken.
Tijd ging veel te snel voorbij.
Had zoveel liedjes willen aanvragen.
Goede reden om het over 12.5 jaar overnieuw te doen.
ETIENNE EN LAURA, BLARICUM JUNI 2018
Beste Lodewijk,
Wij wilden graag een ongedwongen sfeer op ons feest bestaand uit een gezellige mix van muziek. Dat is gelukt!
Tevens wist je op een fijne manier de muzieksfeer op te bouwen.
Rustig toen de gasten binnen kwamen druppelden en later op de avond lekker knallen!
Dank voor je geweldige optreden.
Namens ons en de gasten!
GRAND CAFE VERDEROP, DELFT JUNI 2018
Heren, we hebben genoten van jullie optreden.
Dank jullie wel.
SERVICECENTRUM DRECHTSTEDEN, DORDRECHT JUNI 2018
Beste Pumpin Pianos,
Het was een top avond en daarvoor hebben we jullie te danken.
We vonden het concept met de verzoekjes geweldig en we hebben heerlijk gedanst.
Tot de volgende gelegenheid.
ERIC EN GAETANE, ROSIERES BELGIE JUNI 2018
We willen je erg bedanken voor het zeer geslaagde muziekfeest!
De achtergrond muziek tijdens het diner en de sfeer die u bracht tijdens het dansfeest waren geweldig.
We hebben tot op vandaag al zeer veel positieve reacties gekregen van de gasten.
Het feit dat er verzoeknummertjes konden aangevraagd worden, werd erg gesmaakt.
En ook je variëteit in muziekstijlen en talen werd erg bewonderd en geapprecieerd.
De eigenaar van het domein sprak ons er verder ook over aan dat hij je zeker zou aanraden bij toekomstige feesten.
Kortom, het was fantastisch.
Wij kijken met een grote glimlach terug op voorbije zaterdag, en jij hebt daar extra voor gezorgd 🙂
ROY EN LOTTE, OEGSTGEEST MEI 2018
Het was een fantastische feestavond!
Jullie speelden echt onwijs goed.
Heel veel complimenten gehad over de band.
Heel veel dank!! Groetjes en liefs vanaf Bali.
ROBERT EN ESMERALDA, PUTTEN MEI 2018
Ha, we hebben een superfeest gehad en onze gasten ook.
Geweldige muziek, lekkere stemming.
Dank jullie wel!
BJORN EN MARISKA, BEESD MEI 2018
Wij hebben een super leuke dag gehad waar jullie niet aan hadden mogen ontbreken!!!
We zijn heel erg tevreden over jullie optreden van vrijdagavond en ik denk dat er nog lang over nagesproken zal worden door iedereen.
RUUD EN MARA, AMERSFOORT APRIL 2018
De pumpin pianos hebben onze bruiloft op een fantastische manier afgesloten!
Al vanaf het eerste contact voelde het voor ons goed. Lodewijk is heel flexibel en heeft goed meegedacht met onze wensen.
Via de mail hebben wij heel goed contact met hem gehad en later ook telefonisch.
De pumpin pianos spelen werkelijk alles en elk verzoekje wordt in ieder geval geprobeerd.
Van onze gasten hebben wij ook alleen maar complimenten gehad over deze band.
Wij hadden gekozen voor twee piano's en dat was een prima beslissing. Lodewijk en Donald, heel erg bedankt voor ons TOPfeest!
GIJSBERT EN EVA, BUNNIK APRIL 2018
Wat een complimenten hebben we over de muziek gekregen zeg; echt enorm veel.
Mensen vonden het super leuk, origineel en dat er echt goed gezongen werd!
Zelf hebben we ook echt ervan genoten.
We konden het compleet loslaten omdat we echt wisten; dit zit sowieso goed!
En het was meer dan goed. Ook de muziek bij de openingsdans was heel fijn!
Het leek echt op de demo waarop we geoefend hadden! Dank daarvoor.
TGI FRIDAYS, UTRECHT APRIL 2018
Mannen, het was top.
Jullie hebben er echt een feestje van gemaakt.
Dank voor jullie inzet en tot snel.
VOETBALVERENIGING EDO, UTRECHT APRIL 2018
Ha Lodewijk, het was echt fantastisch!
Bedankt!
Iedereen was er erg over te spreken, hopelijk vonden jullie het ook leuk.
Wij zouden het graag nog eens over doen.
LAND DEN ZEEZICHT, MARKEN APRIL 2018
Het was een mooie avond.
Nee, het was een top-avond!!
Bedankt en we zien jullie zeker nog eens terug.
DE NOOT, HOOGLAND MAART 2018
Een gedenkwaardig optreden dat zeker een vervolg gaat krijgen!
DISPUUT DOS, BAARLO MAART 2018
Pumpin Pianos!
Jullie zijn beter dan de Crazy Pianos!
Jullie maakten er een gigantisch feest van.
Echt klasse!
We weten jullie weer te vinden voor een volgende keer!
BOSTON SCIENTIFIC, VENLO MAART 2018
Thanks for a great evening.
Guys (and girl :-)), you are fantastic.
AWESOME!
VERGEER HOLLAND, GOUDA MAART 2018
Hallo Lodewijk,
Jullie hebben de avond super ingevuld.
Bedankt.
KIEK N GERRIT, LUNTEREN FEBRUARI 2018
Ha Lodewijk en Sven!
Ik geniet nog na van mijn fantastische verjaardag!!!
De lieve familie , vrienden, en jullie maakten het perfect, met jullie muziek.
Echt geweldig!!!!
Heel heel veel dank daar voor!!!
Ik vond het fantastisch en weet jullie te vinden bij en volgend feestje wat we geven.
Een lieve groet van Kiek en natuurlijk van Gerrit en Jonathan.
DE KAMPANJE, DEN HELDER FEBRUARI 2018
Het was zeker heel succesvol, jullie optreden.
We waren er erg blij mee.
ROLAND EN JUNISSA, BEESD MAART 2018
Het was een fantastische dag en daar waren jullie zeker een belangrijk onderdeel in!
Wij hebben ook veel complimenten ontvangen over de bandkeuze ?
DE KLIMOP, SINT MAARTEN FEBRUARI 2018
We hadden ons er eerlijk gezegd weinig van voor gesteld.
Maar jullie deden het goed en het was erg gezellig.
Heel graag tot nog eens.
SAM EN PATTI, BERKEL EN RODENRIJS JANUARI 2018
Ha, we hebben alleen maar positieve reacties gehad over de muziek
Hier komen sowieso nog meerdere boekingen uit voort.
En echt wel dat het een feestje werd, ook al was het een zondagmiddag.
Bedankt!
TERMON ENGINEERING B.V., JANUARI 2018
Onze complimenten! Jullie spelen goed en we hebben een heel leuke avond gehad. Dank jullie wel!!!
INSYNQ, EINDHOVEN JANUARI 2018
De Pumpin Pianos hebben er echt nog een feestje van gemaakt.
Het was een fantastisch optreden.
We hebben veel positieve reacties gehad van onze medewerkers.
ARJAN EN MARLEEN, KATWIJK DECEMBER 2017
Dit was hoe we ons hadden voorgesteld.
Het was helemaal top!
Dank in het bijzonder voor de vissers- en truckerliedjes.
UL.COM NEDERLANDS, NOOTDORP DECEMBER 2017
Beste Pumpin Pianos,
Vorig jaar moesten we helaas uitwijk naar een andere pianoshow, want jullie konden niet meer.
Dit jaar vroegen de collega's of jullie weer zouden komen optreden en we hebben jullie dus extra vroeg geboekt.
Dit zeer tot onze blijdschap want het was weer fantastisch.
PrOQR THERAPEUTICS N.V., OEGSTGEEST DECEMBER 2017
Beste Donald en Lodewijk,
Sorry dat we niet eerder op gang kwamen.
Het had niets met jullie optreden te maken, want dat was in één woord SUPER!
R.H.V. LEONIDAS, ROTTERDAM NOVEMBER 2017
Van alle feestjes die we hebben gehad, was dit de leukste. Dankzij jullie!!!
FAMILIE KLAVER, MARKEN NOVEMBER 2017
Goedemorgen Lodewijk,
Het was echt fantastisch!
Iedereen heeft genoten, zowel de gasten van het feest als het personeel van de locatie.
Volgens mij hebben jullie zelfs meteen een aanvraag gehad voor een feest volgend jaar april.
Ze hebben het echt super gedaan! Er werd volop gedanst en zelfs een polonaise ingezet, haha! Jammer dat de tijd zo snel ging.
ELLEN EN SANDRA, AMERSFOORT NOVEMBER 2017
Iedereen vond het helemaal top!
Super bedankt!!
VREDENOORD, HUIS TER HEIDE NOVEMBER 2017
Het was geweldig, we hebben heel veel leuke reacties ontvangen.
De gasten vonden het fantastisch en iedereen is lyrisch over jullie.
Hoe ik toch aan jullie kwam etc.etc. Jullie waren echt te gek.
Als ik nog eens iets hoor dan zal ik jullie zeker aanbevelen en wie weet hou ik nog eens een feest!
FAMILIE KOEWIJDEN, AMERONGEN NOVEMBER 2017
Jullie zijn echt goed!
De Pumpin Pianos hebben de avond gemaakt.
De accordeon was een mooie verrassing en Donald, wat heb jij een stem zeg!
JOHN EN HANANJAH, BARNEVELD OKTOBER 2017
Wij hebben super genoten van onze dag en 's avonds met jullie nog meer genoten.
Het was een super optreden, jullie waren geweldig!
Bedankt!
NVM-MONDHYGIENISTEN, HALFWEG OKTOBER 2017
Het optreden was geweldig.
We hebben echt genoten en er werd zelfs nog gedanst.
En ook de interactie/afwisseling met een aantal spreekmomenten (o.a. uitbrengen toast door onze voorzitter) verliep heel erg soepel.
We kijken terug op een geslaagd event!
AREND-JAN EN CARLIEN, HEERDE OKTOBER 2017
De laatste set ging het dak er echt af.
Ze speelden ook goed in op wat er in de zaal gebeurde.
Niet overdreven aanwezig, wat wij ook prettig vonden.
Al met al heel tevreden en een goed verlopen optreden. Echt een aanrader voor een bruiloft!
DENNY EN TIM, GOUDA SEPTEMBER 2017
Via deze weg wil ik jullie nog even bedanken!
Wij hebben zaterdag de mooiste dag van ons leven gehad.
Iedereen die ik spreek is super enthousiast over jullie bijdrage.
Waar we het eerder nog gehad hebben over een opbouw in de avond denk ik dat het vanaf de eerste minuut echt knallen was.
Voor ons is de avond echt voorbij gevlogen!
REMCO STAPS, WAALWIJK SEPTEMBER 2017
Het was een geweldig optreden!
Leuke muziek, leuke interactie met ons publiek.
Pumpin' Pianos kan werkelijk elk genre spelen.
Leuk dat er naast de piano's ook af en toe op een trekharmonica gespeeld werd.
ALAN EN DAPHNE, WINTERSWIJK SEPTEMBER 2017
Het was een top feest!
We hebben ontzettend veel toffe reacties gehad dat jullie alles konden spelen!
En wij hebben ook erg genoten, jullie hebben echt top kwaliteit geleverd.
Heel erg bedankt voor het 'maken' van ons feestje!
GERBEN EN MARJOLEIN, NIEUWPOORT SEPTEMBER 2017
We kijken terug op een topdag!
Het was zeker allemaal meer en mooier als we hadden durven hopen.
Ook zijn we erg blij met jullie bijdrage!!!
Die was goed en zoals afgesproken.
EVERT EN ANDRINA, DORDRECHT AUGUSTUS 2017
We willen jullie graag bedanken voor het mooie feest! Het was precies zoals we voor ogen hadden.
Opvallend dat de Nederlandstalige muziek uiteindelijk zo goed in de smaak viel bij iedereen!
Zolang de voetjes maar van de vloer gingen en dat is zeker gelukt!
We hebben van heel veel mensen ontzettend leuke reacties gehad over jullie optreden en de fijne sfeer die het creëerde.
MARTIN EN STEFANIE, HERKENBOSCH AUGUSTUS 2017
Jullie ook nogmaals dank voor het fantastische optreden!
Band en DJ waren TOP! Ook hebben we veel lovende reacties gekregen op jullie.
Jullie hebben onze dag compleet gemaakt.
TJERK EN MELISSA, ZOETERMEER JULI 2017
We kijken terug op een heerlijke muzikale avond waarin is gedanst, genoten en de liefde gevierd is!
De live muziek werd enorm gewaardeerd evenals het repertoire!
Leuk om ook met de ouderen gasten te dansen.
Zo heb ik met mijn oma (83) gedanst en Tjerk met Tante Annie (zus van zijn oma) van 93.
Wie had dat gedacht?
CEES EN SJAN, BLADEL JULI 2017
Nogmaals heel heel hartelijk dank voor jullie optreden.
Jullie hebben er een mooi feestje van gemaakt.
Het was super!
Ook zeer flexibel om dat laatste setje er nog aan te plakken.
Hartelijk dank daar voor.
MARKTZICHT, EDERVEEN JULI 2017
Boys, het was super vanavond.
Nog leuker dan de vorige keer.
Hopelijk komen jullie snel weer!!
RUBICON BV, ROTTERDAM JUNI 2017
Het was superleuk, supergoed en super gaaf. We weten jullie te vinden voor een volgend feest!
ALEX EN CAROLA, DIEPENVEEN JUNI 2017
Het was zo fantastisch! De hele dag! Maar zeker ook de avond en jullie muziek!
Ik heb zo genoten van hoe iedereen genoot. Allemaal blije, lieve, positieve mensen om ons heen.
En jullie concept pakte geweldig uit! Het paste zo goed bij ons!
Ik heb zelfs gehoord: 'als ik ooit ga trouwen wil ik hen ook', hihi.
Onwijs bedankt!
RONALD EN SHARON, VELSEN-ZUID JUNI 2017
Wij hebben ontzettend genoten van de hele bruiloft. Het was meer dan compleet en heeft alle verwachtingen overtroffen. Jij en Donald behoorde tot 1 van de hoogte punten tijdens deze dag. Wij zijn enorm trots op jou hoe jij de hele dag voor ons hebt geregiseerd .... een topper ben je! En wat waren jij en Donald samen een fantastisch koppel.... echt super en alle lof van al onze gasten, ze hadden nog nooit zo'n fijn en mooi feest meegemaakt met de combinatie van jouw en Donald achter de vleugels. Die verzoek nummers waren een ware hit !!!.
MARTIJN EN MONIQUE, JUNI 2017
Hallo Lodewijk, Onze huwelijksreis zit er inmiddels op. Wij kijken terug op een hele mooie dag en een fantastisch feest. Hebben genoten van alle leuke verzoekjes en de "act" en dat er ondanks de hitte toch nog flink gedanst werd. Jullie hebben de voetjes goed van de vloer gekregen!
BAS EN GABOR, VUGHT MEI 2017
Het was echt geweldig, en jullie optreden ook! Iedereen die we spraken was enthousiast. Jullie hielden de sfeer er erg goed in, hadden perfect rekening met onze wensen gehouden en ook de overgang naar en wisselwerking met Maarten en Timo was super! We gaan jullie zeker aanbevelen (als dat uberhaupt nog nodig is :-)).
BAS EN SUZANNA, KERKRADE MEI 2017
Ja we zijn nog steeds aan het nagenieten. De gehele dag was fantastisch verlopen en over jullie optreden heb ik niets dan superleuke feedback gekregen. Van kabouter plop tot Sinatra. Helemaal leuk en Sloot fantastisch aan bij de rest van de bruiloft! dank voor alles!
TIM EN ANGELQUE, HOEK VAN HOLLAND MEI 2017
Jullie zijn jullie geld meer dan waard! Zowel wij, onze gasten als de medewerkers van onze locatie waren razend enthousiast. Wij zullen jullie van harte aanbevelen aan eenieder die zoekt naar een avond top entertainment. Mede dankzij jullie is het de perfecte dag geworden.
ROB EN WIILEMIJN, ZUIDOOSTBEEMSTER MEI 2017
Jullie wisten de sfeer perfect aan te voelen en Willemijn is de hele avond (ondanks een groot stuk glas in d'r blote voet) niet van de dansvloer af geweest! Zijn zo tevreden en ik denk dat je er zeker ook nog wat business uit gaat krijgen (van meerdere aanwezige mensen maar ook van ondergetekende zakelijk ?) werkelijk top geregeld! Als we terug zijn zullen we nog even een lovende review achterlaten ook! Helemaal top! Groetjes vanaf een zonnig terras op Ibiza!
JAN EN ANTHEA, OUDESCHIP APRIL 2017
Het was voor ons een prachtige dag. We hebben enorm genoten en horen om ons heen dat de sfeer er heel goed inzat. Dank voor jullie bijdrage aan alles!
PERRY EN MONIQUE, BERGSCHENOEK APRIL 2017
Bedankt voor het geweldige optreden tijdens onze verjaardag en 25 jaar huwelijksfeest. Goede dansbare muziek voor iedereen. De dansvloer stond vol en iedereen heeft het enorm naar hun zin gehad. Veel positieve reacties ontvangen
STEFANIE EN NAOMI, LEUSDEN APRIL 2017
Wij hebben een fantastische dag gehad afgelopen zaterdag, het feest was alles wat we ervan gehoopt hadden! Jullie waren geweldig en we hebben ontzettend veel complimenten gekregen van onze gasten. Als we ergens een review kunnen schrijven, laat het ons weten!
HENK EN MARJOLEIN, MONTFOORT
We hebben een fantastische dag gehad! Deze dag is mede door jullie afgesloten met een fantastisch feest. Iedereen die we gesproken hebben heeft een top avond gehad.
KASTEEL WIJENBURG ECHTELD
Pumpin Pianos, dat was super. Het feest was heel erg geslaagd en dat kwam voor een groot gedeelte door jullie. Onze dank is groot.
Hoi Lodewijk, Wij vonden het helemaal top!! Iedereen was laaiend enthousiast en we krijgen nu nog heel veel leuke reacties over jullie optreden. Dus echt chapeau! Ook namens Chris nog heel erg veel dank voor de memorabele avond en hopelijk komen we jullie ooit nog eens op een ander feest / evenement tegen.
MARC EN KIRSTEN, AMERONGEN FEBRUARI 2017
Jullie waren top. Het was een geweldig feest en we hebben alleen maar positieve berichten van onze gasten gekregen. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage en de fijne samenwerking!
HEINEKEN, DEN BOSCH
Super bedankt voor een top avond in Den Bosch.
REINDER EN JAN-WILLEM, BAARN JANUARI 2017
Wij hebben een fantastische dag gehad waar we met een heel goed gevoel op terugkijken. Mede namens jullie bijdrage was het avondfeest ook top voor ons! Nogmaals dank! Ik zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden, kennissen etc!
FAMILIE BAKKER, NIEUW-VENNEP
Het was een ontzettend leuk feest vooral dankzij jullie. Jullie hebben het super gedaan. Bedankt!
LAURENS EN KARIN, CULEMBORG DECEMBER 2016
We krijgen nu ook de eerste verhalen binnen! De mensen vonden het een top dag, net als de muziek. Mijn schoonouders wilden eigenlijk op tijd gaan, maar zijn de hele avond gebleven. Echt we bedanken jullie van harte en jullie waren geweldig! Echt een aanrader!
KEVIN EN LIANNE, DORDRECHT DECEMBER 2016
Hoi Lodewijk, Wij kijken er zeker met heel veel plezier op terug: we hebben genoten! Heel veel dank.