Reviews

SPORTVERENIGING R.D.M., ROTTERDAM APRIL 2024
Koningsdag 2024
Goed optreden van deze pianisten.
Ze hebben het publiek vermaakt
en we hebben hier veel positieve reacties voor ontvangen.
MICHIEL EN ELS, ROTTERDAM APRIL 2024
Beste Lodewijk,
Hartelijk dank voor de bijdrage aan het feest op 26 april.
Het was precies zoals ik me had voorgesteld (behalve de polonaise misschien :-))
Vanaf na de stukjes lekker gedanst en iedereen was enthousiast.
Dus top
Nogmaals dank.
ANONIEM, ERMELO APRIL 2024
Wij hebben genoten!
Alleen maar op de dansvloer gestaan.
Het was super leuk en super fijn. 🙂
JEFFREY EN SUSSETE, WOERDEN MAART 2024
Hey Lodewijk,
Wij hebben genoten vorige week.
Het optreden was meer dan we hadden mogen wensen. 🙏❤🤩
Echt iedereen gaf er complimenten over,
dus die kun je alvast in je zak steken 😂  ⭐⭐⭐⭐⭐
LINDA EN ROBBERT, OLDEMARKT MAART 2024
Wij vonden jullie een super duo.
Ontzettend bedankt!
Mede dankzij jullie is het voor ons een geslaagd feestje geworden!
AGNES, EDE MAART 2024
Goedemorgen Lodewijk,
Bedankt, het was een geweldige middag.
Iedereen heeft genoten.
Dankjewel.
HANS, HAARLEM FEBRUARI 2024
We hadden een fantastisch feest en daar droegen de mannen van PP veel aan bij.
Ze kunnen bijna alles spelen en zingen en doen dat enthousiast en swingend.
Op een gegeven moment stond iedereen op de dansvloer.
MENNO EN DENISE, GOUDA FEBRUARI 2024
Wat een fantastisch bruiloftsfeest dankzij pumpinpianos!
De twee pianisten en de drummer wisten jong en oud
de hele avond op de dansvloer te houden.
BART EN MARIËLLE, BEESD FEBRUARI 2024
We hebben een heerlijke dag gehad en
enorm genoten van jullie en ook veel
positieve reacties van mensen gekregen.
Mochten we nogmaals een excuus voor een fuifje hebben,
dan zullen we zeker aan jullie denken.
THEATER DE KAMERS, AMERSFOORT JANUARI 2024
Topavond gehad met Pumpin Pianos!
Alleen maar enthousiaste gasten in de zaal.
Heerlijk gedanst op mooie nummers!
Zo’n groot repertoire!
Zeker voor herhaling vatbaar.
Heel graag tot ziens in Theater De Kamers in november.
JOS EN NATALIE, BROEK OP LANGEDIJK JANUARI 2024
We hebben genoten zaterdag,
Jullie zijn toppers.
Alles was van goede kwaliteit.
We hebben echt niets aan te merken en zijn heel tevreden.
Van onze gasten horen we ook alleen maar goede geluiden.
Hartstikke bedankt.
RIK EN GABRIELLE, DRIEBERGEN DECEMBER 2023
Ha Lodewijk,
Wat hebben we genoten van jouw veelzijdigheid
met de keys/synth/accordeon
en de uithalen van Donald.
Top duo.
We hadden niet verwacht dat iedereen uiteindelijk zo los zou gaan.
Echt complimenten.
CROP, HOENDERLOO DECEMBER 2023
Goedemiddag,
Dank voor de fantastische avond, enkel positieve geluiden gehoord.
KOEN EN LISA, EWIJK DECEMBER 2023
Wij vonden het echt een topfeest en waren heel blij met jullie.
Van heel veel mensen hebben we ook gehoord dat ze het helemaal fantastisch vonden
en ook van een aantal dat ze jullie in het achterhoofd zouden houden.
Dank dus voor een mooi feest!
DIVERZ, ZWIJNDRECHT DECEMBER 2023
Bedankt voor jullie optreden vorige week.
Ik hoor alleen maar enthousiaste reacties!
Van de verhalen en foto’s heb ik gezien dat het een erg geslaagde middag was 😊
Heel erg bedankt voor jullie bijdrage daaraan
MARCO EN MARINKE, SLIEDRECHT NOVEMBER 2023
We hebben enorm genoten op ons feest.
Wat is Lodewijk goed.
Een hoop enthousiaste reacties gehad.
DE VOS EN VAN DIJK, DEN BOMMEL NOVEMBER 2023
Hoi Lodewijk,
We zijn bijgekomen van ons feestje! Ik wilde je toch nog even laten weten
dat we jullie optreden echt geweldig vonden!
Iedereen was echt laaiend enthousiast en we krijgen
zoveel positieve berichten over het feest maar ook over jullie drietjes!
Echt top!
Dank je wel.
ANNE EN FRANSIEN, OUD-ZUILEN NOVEMBER 2023
Wij kijken terug op een prachtig huwelijk met een geweldig feest.
Jullie hebben het supergoed gedaan!!
Wij hebben echt een topavond gehad en kregen ook leuke reacties van onze gasten.
Heel erg bedankt!!
RICK EN PAULINE, AMERONGEN NOVEMBER 2023
Heel erg bedankt.
Was weer een mooi feest!
CHRISTIAN EN YVETTE, DRIMMELEN OKTOBER 2023
Allerbeste en geweldige pianist Lodewijk!
Onwijs bedankt voor het topfeest wat je er gisteren voor ons van hebt gemaakt!
We kunnen niks anders zeggen dan dat we dankbaar en blij zijn dat je op ons huwelijk hebt gespeeld;
van onze ceremonie tot aan het Scheveningse Geen Zee te Hoog!
Iedereen van onze gasten was onder de indruk van jou energie en muzikaliteit.
En ik denk wij zelf nog het meeste.
Ook super dank voor alle flexibiliteit zowel voorafgaand als tijdens het feest
Je maakte het helemaal af en meer!
IRMA, HOOGLAND OKTOBER 2023
Top avond🎉🎉🎉
Wat hebben wij een mooi feest gehad. Pumpin pianos heeft zich behoorlijk uitgesloofd.
Wat een enthousiasme zit er in deze 2 heren.
Diverse aanwezigen vroegen : waar heb je deze goede band vandaan???
Bedankt!!!!
*****
ROLAND EN SHARON, OKTOBER 2023
Hi lieve Lodewijk,
Wij kijken terug op een heerlijke gezellige avond met fijne en lieve mensen.
Jullie hebben het weer fantastisch aangekleed, wij houden van jullie
en volgend feest zijn jullie er weer gewoon bij hoor!
THOMAS EN LINDA, OISTERWIJK SEPTEMBER 2023
Hoi Lodewijk en de rest van de bandleden,
wij kijken terug op een heeeeel mooi feest!
Ongelofelijk, we wisten natuurlijk al dat jullie goed waren, maar zoo goed :).
we hebben heel veel complimenten gehad over onze band!
We zouden jullie zo weer vragen 🙂
MARK EN LOIS, NIJKERK SEPTEMBER 2023
Wat hebben we genoten van jullie!
Wat was het een te gekke afsluiting van onze geweldige trouwdag.
Wat zijn jullie goed zeg, zo professioneel en zo getalenteerd!
We hebben ook echt veel complimenten van gasten gekregen.
We hopen dat jullie er ook van hebben genoten. We hadden jullie graag nog persoonlijk willen bedanken, maar nu even via deze weg. Super bedankt!
MARK EN EVI, SEPTEMBER 2023 NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
Het was een fantastische dag en hebben enorm genoten van alles!
Jullie optreden was top!
Helemaal wat we er van verwacht hebben!
Dank jullie wel daarvoor!
JOOP EN MARIJKE, WIJK BIJ DUURSTEDE SEPTEMBER 2023
Allereerst super, superdank voor jullie geweldige optreden afgelopen zaterdag.
Het was een feest met alles erop en eraan en precies zoals we het voor ogen hadden,
maar dat iedereen zo mee zou doen konden we alleen maar van dromen.
We hebben ook alleen maar positieve reacties gehad,
omdat jullie echt alles kunnen spelen,
zodat jong en oud ervan genoten hebben.
Nogmaals zeer veel dank!
ANONIEM, CASTRICUM SEPTEMBER 2023
Lodewijk Goedenavond Graag willen wij jullie bedanken voor het mooie feest wat jullie hebben neer gezet.
Krijgen niks anders dan positieve reacties op jullie als band.
Termen als professioneel, goede stemmen, goeie saxofonist kwamen telkens voorbij.
Nogmaals bedankt en wie weet boeken we jullie nog eens bij een feest.
ROB EN FLEUR, WOERDEN AUGUSTUS 2023
Hi Lodewijk, wow, wat hebben wij een topfeest gehad!
De dansvloer ging helemaal los.
Veel complimenten gekregen over jullie en ontzettend veel dank.
Onvergetelijk.
MARIJN EN BRITT, HOORN 25 AUGUSTUS 2023
Hooooi,
Bedankt voor het geweldige feest vrijdag!!
We hebben enorm genoten en de gasten ook.
Zoveel leuke reacties gekregen op jullie fantastische optreden!
Wat een feestje kunnen jullie maken.
MARIEKE, ODILIAPEEL AUGUSTUS 2023
Dag Lodewijk en collega’s,
Wat hebben jullie er een feestje van gemaakt afgelopen zaterdag in Odiliapeel.
Het was Genieten met een grote G.
De hele dag was één groot feest,
maar jullie bijdrage aan het avondfeest was de kers op de taart.
Volgens mij heeft niemand voortijdig het feest verlaten en
dat is een groot compliment. Nogmaals dank en we weten jullie te vinden als er nog eens wat te vieren valt.
GYDO EN MARIA, ECHTELD AUGUSTUS 2024
Hee Lodewijk, het was super leuk.
We kregen van iedereen te horen dat jullie zo leuk speelde en
dat jullie er echt een feestje van maakte.
En dat was ook echt zo.
Jullie bedankt voor de geweldige avond!
NIELS EN NOA, NIJKERK JULI 2023
Hoi Lodewijk,
Het was super hoe je de zaal steeds meekreeg!
Wij hebben er enorm van genoten en de gasten waren ook erg enthousiast.
PETER EN JACQUELINE, HULSHORST JULI 2023
Beste Lodewijk,
Wat was het een fantastisch feest zaterdag!
Het verliep helemaal zoals we gehoopt hadden; mooie locatie,
lekker eten en leuke muziek./
Bijna iedereen stond te dansen op het laatst.
we hadden je optreden niet willen missen en veel van onze gasten
hebben er complimenten voor gegeven.
Dank je wel voor je bijdrage aan het geslaagde feest
EDIN EN LIA, BUNNIK JULI 2023
Beste Lodewijk,
We hebben genoten van hoe jullie iedereen hebben mee kunnen nemen in een fantastisch feest.
We hebben ook veel leuke reacties gekregen over jullie! Nogmaals heel hartelijk bedankt!
NICK EN NIENKE, DEN HOUT JUNI 2023
Zoveel positieve reacties gehad!
Wij hebben heerlijk gedanst, muziek top,
jullie geweldig als entertainment erbij!
Naarmate de avond vorderde ook steeds meer voetjes van de vloer -
zoals je voorspeld had met het weer.
Wij hebben zo'n gave avond gehad!!
SJORS EN ANNEMARIE, VLEUTEN JUNI 2023
Hi Lodewijk,
Het Nijlpaard werd erg gewaardeerd door mijn oud huisgenoten.
En ik denk dat veel mensen ook een nieuwe parel in de Nederlandse muziek hebben ontdekt.
Wij vonden het echt geweldig.
We hadden echt een prachtige dag en jullie muziek en
manier van spelen paste daar helemaal bij.
Veel complimenten gekregen voor jullie op de toetsen
en extra lof voor de saxofonist.
Echt een top stel jullie met z'n drieen.
Nogmaals bedankt, en waarschijnlijk tot de volgende keer,
want ik heb al 3 personen gesproken die jullie ook wel op hun feestje zien spelen.
NIELS EN ANOUK, ASTEN JUNI 2023
Hee Lodewijk!
We willen jou/jullie nogmaals bedanken voor het super optreden.
We hebben ervan genoten!!
Ook van onze gasten hebben we na afloop
veel enthousiaste reacties ontvangen op jullie optreden.
DAAN EN JANET, ASTEN JUNI 2023
Het was een prachtige dag
en we hebben genoten van jullie top act.
Jullie super bedankt voor het optreden❤
EDWIN EN NADIEH, MONNICKENDAM MEI 2023
Geweldige avond gehad!
Van begin tot eind stond de dansvloer vol!
Bedankt voor jullie bijdrage aan ons huwelijksfeest!
SLUMP & CATERING EVENST, BANT MEI 2023
Bedankt voor de super leuke avond!!
We hebben heel veel complimenten gekregen over de muziek!
DENNIS EN NOHR, LATHUM MEI 2023
Wij hebben enorm genoten
en vele complimentjes gehad over hoe leuk jullie het deden.
Heel erg bedankt daarvoor!
LITTLE DUTCH, LEIDEN MEI 2023
Hi Lodewijk,
Bedankt voor je bericht en de top avond.
Iedereen was erg enthousiast en de sfeer zat er lekker in.
Was een geslaagde avond, waarvoor dank
ANTOINE EN SONJA, KERK AVEZAATH MEI 2023
Lodewijk, Donald en Matthias, bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan onze mooiste dag!
We hebben alleen maar leuke reacties gehad en jullie hebben er een super feest van gemaakt!
We hopen jullie gauw weer op en feestje te zien spelen/zingen en zullen dan net als nu non stop genieten!
Daisy van de locatie, ze komt zelf ook uit de muziek en is dus heel kritisch,
vond jullie ook echt heel goed!
Bedankt!
ERWIN EN ANNOUK, WESTHEM MEI 2023
Hi Lodewijk,
We zijn heerlijk bijgekomen en genieten volop na van een geweldig mooi feest.
Het was echt top!
Jullie hebben er een knal feest van gemaakt en
Iedereen vond jullie geweldig 🎉
Wat kunnen jullie goed spelen en zingen!
Onwijs bedankt voor jullie muzikale invulling 🎊
ERIK EN DANIELLE, ALKMAAR APRIL 2023
Dag Lodewijk,
Wat een fantastische dag hebben wij gehad!
Het feest was echt geweldig!
Alle gasten hebben van jullie genoten.
Ik heb zelfs jullie gegevens doorgegeven,
dus wie weet komen we elkaar op een ander feest weer een keer tegen!
BAS EN ARIANNE, APPELSCHA APRIL 2023
Wij hebben genoten en alles was precies volgens verwachting.
Jullie hartstikke bedankt voor alles!
Toppers zijn jullie!
BART EN MAAIKE, BANT APRIL 2023
Hi Lodewijk,
Jullie ook ontzettend bedankt voor het mooie optreden,
mede dankzij jullie is het een onvergetelijke avond geworden!
We kijken terug op een zeer geslaagde dag.
En jullie hebben zeker aan onze verwachtingen voldaan,
heel lang gespeeld en echt fantastisch voor het sfeertje en lekker kunnen dansen!
SANDRA, NIEUW-VENNEP APRIL 2023
Hoi Lodewijk,
wij hebben genoten van je, echt geweldig.
We hebben ook hele mooie reacties ontvangen van de gasten!
Bedankt voor alles!
BAS EN KYRA, UTRECHT APRIL 2023
Hi Lodewijk,
Dank voor de goede zorgen afgelopen zaterdag!
Kijkend naar de ratio dansend en niet dansend denk ik dat de avond voor velen meer dan geslaagd was.
Daarbij horend van meerderen dat de zondag pittig was,
mijzelf inclu kan ik alleen maar zeggen;
fantastische verzorging door jouzelf en Donald. Dank daarvoor!
EUROPARCS, UTRECHT MAART 2023
Beste Lodewijk,
Wij, van EuroParcs,
maar ook de organisatie van de Second Home beurs,
willen jou hartelijk bedanken voor een supergezellig optreden.
Het was zeer geslaagd en alle exposanten hebben
dan ook een geweldige exposantenborrel gehad!
KWEKERIJ WESSTEIN, HOEK VAN HOLLAND MAART 2023
Hi Lodewijk,
Donald deed het super leuk en het was een geslaagde avond.
Hij voelde goed aan het wat publiek wilde.
HET PEGA BESTUUR DORDRECHT, DORDRECHT MAART 2023
Hey Lodewijk,
Wij horen alleen maar positieve reacties.
Was een zeer geslaagd feest.
Mede dankzij jullie muzikale bijdrage!
Nogmaals dank voor alles!
En wie weet tot een volgend feestje 😊
PIANOBAR, DOETINCHEM FEBRUARI 2023
We waren blij met jou!
Je hebt leuke interactie en iedereen vond jou een leuke vent! 🙂
KIENIA INDUSTRIËLE AUTOMATISERING, GOUDA FEBRUARI 2023
Goedemiddag Lodewijk,
Bedankt voor het leuke optreden.
Ik heb geen negatief woord gehoord, iedereen was erg positief en enthousiast.
We hebben genoten!
GSK, SINT-MICHIELSGESTEL JANUARI 2023
Pumpin Pianos zorgt meteen voor een uitzinnige sfeer!
2 voortreffelijke zangers/pianisten laten de ene na de andere song horen.
En zowel de saxofoniste als de drummer verrijken deze hits,
met mooie solopartijen.
Kortom: succes verzekerd voor je feest!
PINO, UTRECHT JANUARI 2023
Wij hebben ook super erg genoten en alleen maar goede verhalen gehoord over jullie!
Nummers waren leuk en er werd echt een show neergezet.
BEACH CLUB CHILL, EGMOND AAN ZEE JANUARI 2023
Wat een topact!
Alle gasten waren razend enthousiast,
ook over alle verzoekjes die prompt werden gespeeld.
Saxofoniste Kirsten zorgde voor een toegevoegde waarde.
Absoluut voor herhaling vatbaar.
VERENIGING EIGEN HUIS, AMERSFOORT DECEMBER 2022
Beste Lodewijk,
Ik vond onze Kerstborrel super gezellig en dat was mede dankzij jouw muzikale omlijsting!!
Ik krijg nog steeds leuke reacties van collega’s, kortom, het was zeer geslaagd.
Dank voor jouw bijdrage hierin.
ANONIEM, GOUDA DECEMBER 2022
Het was echt fantastisch!
Iedereen was zo tevreden en enthousiast!
Het was helemaal geweldig!!!
STUDENT HOUSING HOLLAND, TILBURG DECEMBER 2022
We hebben enorm genoten, het was super!
Nogmaals dank voor de leuke avond.
LUMC, LEIDEN DECEMBER 2022
Dank voor het leuke optreden.
We hebben eel leuke reacties gehad en wij vonden het zelf ook heel gezellig!
EDWIN EN ELIZABETH, BAARN NOVEMBER 2022
Beste Lodewijk,
Wij zijn alleen maar vol lof over jou.
We hebben een geweldige en onvergetelijke avond gehad.
Hoe jij al die leuke nummers aan elkaar koppelt en maar lekker doorgaat.
Dank dank en nog een dank!
TTV, EDE NOVEMBER 2022
Hi Lodewijk,
De laatste thuiswedstrijd van het seizoen wilde wij als club
graag op een leuke manier afsluiten.
En spectaculair werd het zeker.
Nadat de speelarena werd omgetoverd tot ware feest locatie,
zorgde Lodewijk ervoor dat het feest al vanaf minuut 1 losbrak.
Nadat ieders buikspieren tijdens het ''roeien'' op het wel bekende nummer,
''We hebben een woonboot'' waren getraind,
was het na dit nummer tijd om ook de heupjes los te gooien.
Alle bekende feestnummers passeerde de revue en
zorgde voor een daverende sfeer gedurende de hele avond.
Nadat om twaalf uur de laatste nummers uit de speakers klonken,
werd het licht in ons clubgebouw uitgedaan
vertrokken de feestvierders met een moe maar voldaan gevoel naar huis.
Mochten wij bij de club of privé nog een keer een pianist/entertainer zoeken,
dan zullen wij zeker weer contact met Lodewijk opnemen.
Lodewijk, namens mij en alle aanwezige nogmaals bedankt!
STICHTING OOGFONDS NEDERLAND, AMERSFOORT NOVEMBER 2022
Beste Lodewijk,
Zonder jou was de avond niet hetzelfde geweest.
Dank je wel voor je inzet
SANDER EN DANIELLE, BAARN NOVEMBER 2022
Wij hebben een geweldige dag gehad.
Jouw aanwezigheid bij de receptie maakte het gezellig en er hing een fijne sfeer.
Het feest heeft onze verwachtingen overtroffen.
Jullie hebben erg goed gespeeld en
er werd meer dan verwacht gedanst door de gasten
JOHAN EN ANNELON, LUNTEREN OKTOBER 2022
Hoi Lodewijk,
Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op vrijdag.
We hebben echt heel erg genoten van ons feestje en dat is mede dankzij jullie.
Binnen no time stond iedereen zo'n beetje op de dansvloer.
Echt super!
Dankjewel, we zijn ook heel blij dat we ervoor gekozen hebben om jou het nummer,
dat we zelf zongen te laten begeleiden.
Had niet beter gekund!
Bij deze willen we je heel erg bedanken voor jullie aandeel in onze mooie dag!
Wie weet nog een keer tot ziens!
We zouden graag nog een keer een feestje met jullie meemaken!
NICO EN ANETTE, WOUDENBERG OKTOBER 2022
We hebben ontzettend genoten van het feest e het optreden specifiek.
Het was precies zoals we hoopten. Iedereen deed mee en was betrokken en maakte er een feest van.
Heerlijk, en leuke muziek ook.
We hebben zondag nog eens alle filmpjes en foto's rustig terug gekeken en dan zie je hoe iedereen geniet, jong en oud.
Dank daarvoor!
Ik heb je naam en contactgegevens doorgespeeld aan de eigenaresse van Café Moestas.
Ook zij vonden het erg geslaagd.
WILBERT EN STEPHANIE, RIJSWIJK OKTOBER 2022
Wat een top feest hebben we gehad!
We vonden het fantastisch en hebben zo erg genoten van de hele avond.
Non-stop gedanst.
Ook enorm veel complimenten gekregen van familie en vrienden over jullie.
We hadden niemand anders willen hebben.
LEONARD EN DANIELLE, NUNSPEET OKTOBER 2022
Ons huwelijk was geweldig en jullie waren een prachtige afsluiter op de dag.
Allemaal echt goede muzikanten.
Heel veel positieve reacties gehad van de gasten.
Ook Suikerspin is erg goed gelukt!!
Bij een volgende feest zijn jullie de eersten die wij weer bellen.
VOETBALVERENIGING VAN NISPEN, DE ZILK OKTOBER 022
Wij vonden het een top avond!
Onwijs bedankt!
ORANJEVERENIGING OOLTGENSPLAAT, OOLTGENSPLAAT OKTOBER 2022
Wij vonden jullie super!
Zeker omdat jullie zo goed inspeelden op alle mensen,
met al hun verschillende muziek wensen.
In 2 woorden: verassend goed!
PROEXAS, HOEVELAKEN OKTOBER 2022
Wij hebben genoten, het was een geslaagd feestje!
Er leuke reacties gehad op het optreden.
We kijken terug op een hele gezellige avond met leuke muziek.
WILCO EN ROSA, KAMERIK OKTOBER 2022
We hebben een fantastisch feest gehad en jullie hebben onze gasten positief verrast😉.
Heel erg bedankt!!
STEFAN EN ANTE, BUNNIK SEPTEMBER 2022
Dag Lodewijk!
Even nogmaals een berichtje omdat wij enorm hebben genoten van jullie muziek,
het enthousiasme en jullie flexibiliteit!
Het was een feestje zoals wij hadden gehoopt!
Heel veel positieve reacties gehad en de vraag hoe wij bij zo’n goede band zijn gekomen!
Complimenten voor jullie!
Over 10 jaar doen we het feestje opnieuw, hopelijk met jullie erbij 😉
BENJAMIN EN CORINE, NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
Je was echt FANTASTISCH!
Echt alleen maar positieve verhalen van gasten ook.
We hebben echt genoten, nogmaals dank!
MARIJKE EN DENNIS, DORDRECHT SEPTEMBER 2022
We hebben een fantastische dag en geweldige borrel gehad met onze gasten.
Heel fijn dat je ons uitnodigde voor de koffie en we wat dingen konden doorspreken.
Jullie optreden voldeed aan al onze verwachtingen en ook de gasten waren heel enthousiast.
We gingen in ieder geval voor een gezellige borrel met sfeervolle muziek,
maar al gauw stond de dansvloer lekker vol en gingen de voetjes van de vloer!
Lekker ongedwongen zonder dat t moet!!
De mensen stonden versteld van alles wat jullie konden spelen op aanvraag
Alleen de tiktok-hits die de kids aanvroegen nog maar eens goed oefenen 😉🤣🤪.
Wie weet komen we jullie nog eens tegen op onze zilveren bruiloft of een ander feestje!!
We weten dan iig dat t dak er af gaat.
JEFFRY EN LINDA, GOUDA SEPTEMBER 2022
Hoi Lodewijk
Wij hebben echt genoten van jullie!!!
Echt super!!!
Wij vonden het ook bere-gezellig!
En onze gasten ook!
Jullie hebben een super feest van gemaakt!
En boven verwachting leuk feest van gemaakt!!!
E & J, FREDERIKSOORD SEPTEMBER 2022
Hai Lodewijk,
Wat was het leuk afgelopen zaterdag.
Nogmaals veel dank!
DANNY EN JANNIE, ROERMOND SEPTEMBER 2022
Hoi Lodewijk,
Wij zijn nog altijd na aan het genieten van onze mooie dag! 😚🥳
We zijn hartstikke tevreden over jullie!
Er zijn zelfs verschillende gasten geweest die vroegen hoe we aan jullie kwamen....
Sfeer zat er gelijk goed in ten verdienste van jullie!
NIELS EN ANOUK, SCHALKWIJK SEPTEMBER 2022
Hee Lodewijk,
We willen jou/jullie nogmaals bedanken voor het super optreden.
We hebben ervan genoten!!
Ook van onze gasten hebben we na afloop veel enthousiaste reacties ontvangen op jullie optreden.
Hopen dat jullie het ook naar jullie zin hebben gehad!
BREND EN DAPHNE, BEEKBERGEN SEPTEMBER 2022
Dag Lodewijk,
Inmiddels zijn we een week verder en we kijken terug op een onvergetelijke dag/avond.
Ook alle gasten waren erg enthousiast.
Wat een feest hebben wij gehad, niet normaal!
We willen de inval saxofonist, de pianist met gouden keel en jou van harte bedanken.
Het was spectaculair!
RICHARD, ENSCHEDE SEPTEMBER 2022
We hebben een heerlijke avond gehad!
Ik heb alleen maar positieve reactie gehad!
Op naar de volgende keer👍
WOUTER EN MARIJE, BEERNEM BELGIË SEPTEMBER 2022
Hi Lodewijk,
Hartstikke bedankt voor de sfeer die je gecreëerd hebt afgelopen vrijdag!
We hebben genoten en kregen vele leuke reacties op je performance!
Zou je me kunnen laten weten welke liedjes je in de afsluit medley hebt gebruikt?
Wil nog even nagenieten maar herinner me alleen you never walk alone 😊.
MARTIN EN BRIGITTE, BRUINISSE AUGUSTUS 2022
We vonden jullie optreden geweldig!
Jullie voelden de sfeer goed aan.
Het was gewoon 1 groot feest!
Nogmaals bedankt.
ERIC EN MARJOLEIN, UITHOORN AUGUSTUS 2022
Dag Lodewijk,
Wat was het een top feest vrijdag!!🥳💖
We hebben enorm genoten, en hebben heeeeeel veel leuke reacties gehad op de muziek!
Dank dank dank!
Dat je na ruim 3 jaar met ons eindelijk ons grote feest wilde bouwen!!🥳
ANONIEM, BERKEL EN RODENRIJS AUGUSTUS 2022
Hoi Lodewijk.
iedereen heeft GENOTEN wat een top feest en mede door de muzikale omlijsting.
GEWELDIG zoveel leuke en mooie momenten en complimenten.
Alles klopte zoals bedacht.
Dank, dank dank.
ps: ik denk dat er misschien nog wel wat opdrachten uit voort kunnen komen,
zoveel enthousiaste vrienden over de muziek.
VINCENT EN SANNE, ECHTELD AUGUSTUS 2022
Ha Lodewijk,
We hebben een prachtige dag gehad en de band was echt de kers op de taart, geweldig!
Wat een feest!
Ook enorm veel complimenten van onze gasten over de band 👍🏻
THOMAS EN NILAM, BUNNIK JULI 2022
Beste Lodewijk,
Wij vonden het zeker een geslaagd feest en ik hoor van iedereen hoe gaaf ze jullie optreden vonden!!
We zijn heel blij dat jullie er waren.. we moesten een paar jaar geduld hebben maar het was het wachten waard!
Mijn vrienden waren onder de indruk dat jullie Nirvana en zelfs Rammstein zo goed konden spelen haha.
Complimenten ook aan Donald 🙂
Bedankt voor deze mooie avond en graag tot een volgende keer!
WOUTER EN ANDREA, NOORDWIJKERHOUT JULI 2022
Hi Lodewijk,
Wij hebben het als een prachtige dag ervaren met een super leuk en gezellig feest!
Kirsten, Donald en Berry hebben onze verwachtingen overtroffen.
FEMKE EN HENRIK, OISTERWIJK JULI 2022
Wij hebben een topdag gehad!!!
En wat een fantastische avond, onwijs genoten en wat zijn jullie goed!!!
Dankjewel voor alles!!!!
ANONIEM, BERGEN JULI 2022
We hebben heel erg genoten.
Jullie hebben er samen met ons en de gasten een topfeest van gemaakt.
De sfeer zat er goed in! Heel erg bedankt dat jullie er waren.
JELMER EN LIZETTE, ENSPIJK JULI 2022
Goedemiddag Lodewijk,
Ook namens mij nogmaals hartelijk bedankt voor jullie fantastische optreden.
We hebben heel veel positieve reacties gekregen
en voor onszelf was het ook echt het beste feestje!
En we hebben er in de laatste jaren al een heleboel gehad,
dus dat zegt wat 🙂
KAREL EN CLAUDIA, VIERPOLDERS JULI 2022
Deze act geboekt voor onze bruiloft.
Maken duidelijke afspraken en komen deze na.
Deze heren hebben echt een fantastische show neergezet.
Van begin tot het eind geweldig en voelen het publiek erg goed aan.
Zou er niet over twijfelen om ze weer te boeken,
wanneer we deze dag opnieuw zouden doen.
MATTIJ EN DANIQUE, HOLSLOOT JUNI 2022
Lieve Lodewijk,
Na jaren voorbereiding waarin wij meermaals contact hadden was het 25 juni zo ver!
Ons festival bruiloft, goed eten, veel drinken en goede muziek was wat wij voor ogen hadden.
Bij de goede muziek kwamen we bij jou uit, de filmpjes op YT trok ons aan
en het concept met verzoekjes past helemaal bij ons!
Wij hadden zelf 1 verzoeknummer waarmee we onze avond wilden afsluiten:
Zandloper van Typhoon, niet het makkelijkste nummer om in te studeren,
maar jullie hebben het met z'n 2en en met Kirsten de saxofoniste gerockt!
Wat een energie en wat een sfeer en feest!
We kijken er met veel plezier en enthousiasme op terug.
Wanneer wij ons zoveelste jubilea vieren, weten we bij wie wij terecht moeten
voor muziek, vrolijkheid en gezelligheid!
Bedankt voor jullie komst!
Liefs!
MOSALIRA, MAASTRICHT JUNI 2022
we zijn super tevreden over jullie optreden!
Nadat we eenmaal op gang waren, is de dansvloer geen enkel moment leeg geweest volgens mij.
Afgelopen week kreeg ik nog veel complimentjes over ‘de band’
en hebben er meerdere mensen gevraagd wie jullie waren,
zodat ze dat konden onthouden voor hun eigen feestje.
LUCAS EN MARJOLEIN, BOSCH EN DUIN JUNI 2022
Hi Lodewijk,
We willen jullie enorm bedanken voor het fantastische feest dat jullie ervan hebben gemaakt!
Ook onze gasten hebben genoten van jullie muziek.
En bij een volgend feest weten we jullie weer te vinden!
AVN AMERSFOORT, BUNSCHOTEN JUNI 2022
Hi Lodewijk, iedereen heeft het super naar zijn zin gehad.
Wat hebben we geboft met het weer, de boot , jouw muzikale invulling en het heerlijke eten.
Nogmaals hartelijk dank, je voelde prima aan wat nodig was en we zullen zeker aan je denken als er nog eens een feestje gebouwd kan worden met muziek.
WENDY EN CHRISTA, ZWARTSLUIS JUNI 2022
En of je er een feestje van hebt gemaakt.
Wat zijn wij blij dat we de keuze voor jou hebben gemaakt.
We hebben erg genoten en willen je enorm bedanken voor alles.
Hopelijk tot nog eens weer ziens….
SANDER EN LOES, AARLANDERVEEN MEI 2022
Hoi Lodewijk,
Het was een superleuk feest en veel complimenten gekregen over jullie enthousiaste spel.
Dus het maakte de avond helemaal af!
Doe nogmaals Tim ook de complimenten.
ROBIN EN EMMELY, MEI 2022 HELLENDOORN
Hallo Lodewijk,
we hebben een fantastische dag gehad, met een prachtfeest als afsluiter.
We krijgen van zoveel mensen te horen hoe veel ze hebben genoten, mede dankzij jou en Kim.
Nogmaals bedankt daarvoor.
Alle liedjes waren precies op het goede moment in de goede verhouding.
THOMAS EN DENISE, DE LIER MEI 2022
Hallo Lodewijk,
Heel erg fijn dat jullie er met ons bruiloftsfeest bij konden zijn.
Jullie hebben zeker het feest bij ons gemaakt, jullie waren top!
Heel erg bedankt!
VEILIGHEIDSREGIO KENNEMERLAND, HAARLEM MEI 2022
Het was in één woord fantastisch!
We snappen niet hoe jullie het doen. 🙂
HERBERT EN MARJON, MEPPEL APRIL 2022
Dag Lodewijk,
Jullie waren fantastisch!
Ja we delen deze mening samen nog steeds 😊😀
Bedankt voor deze geslaagde avond!
Hopelijk treffen we elkaar nog eens.
ZUIDLAND, ZUIDLAND APRIL 2022
Wij vonden het ook echt een heel leuk optreden!
We kregen vanuit het publiek ook hele goede en positieve reacties😁
Het was super!
RENE EN YVONNE, HARDERWIJK APRIL 2022
Hoi Lodewijk,
Het was een avond welke onze gasten zeker zal bijblijven.
Wij ontvingen zelfs video opnames vanuit de bus terug naar Zoetermeer waarbij er nog steeds gefeest werd.
Het was een genoegen jullie te zien optreden en in te zien spelen op de wensen van het publiek.
KORFBALCLUB ZAANDAM ZUID, ZAANDAM APRIL 2022
Hee,
Het was super geweldig.
Heel veel leuke reacties gehad.
Dus een aanrader voor de volgende keer !
MARC EN CHANTAL, HOUTEN APRIL 2022
Hoi Lodewijk,
Wij vonden het ook een geweldige dag en avond.
Het was een topfeest.
Mensen vonden de muziek heel leuk en kregen zelfs te horen 'hadden wij ook maar een band gekozen' van mensen.
JONGENS VAN DE SFEER, RENSWOUDE APRIL 2022
Hé Lodewijk,
Wij waren ontzettend blij met jou en wat een energieke gozer ben je!!
Fijn om zulke mensen om je heen te hebben op zo'n avond 💪🏼
Bedankt voor alles en maak er een mooie week van 🙂
JASPER EN RENATE, NIEUWPOORT APRIL 2022
Ha Lodewijk,
We hebben genoten van het feest en meerdere complimenten mogen ontvangen over jullie bijdrage daaraan.
Jullie hebben het publiek heel goed aangevoeld en echt een goed feestje neergezet.
Heel veel dank daarvoor!!
MARTIN EN MARLIES, DE STEEG APRIL 2022
Ha Lodewijk,
Zo... wij zitten lekker na te genieten.
Wat een top-feest was dat gisteravond.
Helemaal wat we hoopten.
Zoals gisteren al even besproken: Super gaaf hoe jullie
de zaal opzwepen en er een feest van maken :-).
Iedereen was vol lof over jullie (heb vandaag verschillende
berichtjes gehad met de vraag hoe jullie ook weer heten)...!
Ook het contact en de flexibele voorbereiding met jou was erg prettig.
Het gaf ons meteen het gevoel dat we elkaar begrepen,
net als de "contact" momentjes tijdens het feest. Super.
Kortom, wij bevelen je van harte aan bij anderen,
en we onthouden je nummer.
Hoop dat het voor jullie ook leuk was,
dat straalden jullie in ieder geval uit.
Hartelijk dank!
FRANK EN LINDA, VOORSCHOTEN MAART 2022
Geweldige band op ons trouwfeest!
Het dak ging er af en alleen maar complimenten gekregen van de gasten over de muziek.
De verzoekjes via briefjes werkt top, en werkelijk alles wordt gespeeld.
Omdat wij als bruidspaar allebei een instrument bespelen,
hebben we samen met Lodewijk bedacht om een openingsnummer
te spelen in plaats van een openingsdans.
Lodewijk heeft de bladmuziek verzorgd, en samen met de band hebben we het feest geopend.
Het contact verliep snel en prettig, en het zijn keurige muzikanten.
De perfecte sfeer werd op onze feestavond gecreëerd.
Iedereen stond te dansen, we hebben genoten!
Zoek niet verder, dit is geweldig!
Heel veel dank Lodewijk, Adam en Matthias!!
POLSSTOKBOND HOLLAND, WOERDEN MAART 2022
Hoi Lodewijk,
Wij vonden het erg leuk!
We hebben van iedereen positieve reacties gehad over jullie
JESSE EN RUTH, NIEUWPOORT MAART 2022
Hoi Lodewijk,
Nogmaals super bedankt, we hebben een super dag en een super avond gehad!!
En veel goede berichten over de pianomannen 🙂
ROLF EN GLENDA, DRONTEN MAART 2022
Wat een fantastische band.
Zodra jullie begonnen te spelen zat de sfeer er gelijk in
Zeker een aanrader.
YVONNE, ONLINE DECEMBER 2021
Hoi Lodewijk,
Wat was het een feest met jullie op ons online uitje!
Echt knap gedaan, de nummers uit de losse pols
En ook jullie bijdrage aan de muziekronde van de pubquiz was fantastisch!
Wel hebben we nog heel lang nagepraat over “living on a prayer”,
Daar baalden wij stevig van dat we die er niet uit hadden gehaald! 😊
Nogmaals dank voor alles, het was echt supergeslaagd!
Ik wens jullie hele fijne feestdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar!
WILLIE, ONLINE DECEMBER 2021
Dat online zo leuk kan zijn...
Allereerst twijfelde ik een beetje toen ik ze boekte...
Maar wat was het leuk. De kwaliteit, de quiz en het enthousiasme.
Piano man zit nog steeds in mijn hoofd.
Het was TOP!!
RONALD EN ADELINE, ZEIST NOVEMBER 2021
Hoi Lodewijk,
Het was een fantastisch feest waar jullie echt de grote motor van waren.
We hebben ook al veel hele positieve reacties gehad van onze gasten.
Bedankt! 🙂
CONRAD EN DESIREE, NOVEMBER 2021
We hebben ontzettend genoten van jullie optreden en muzikale begeleiding,
en ook alle gasten vonden jullie fantastisch.
Jullie hebben er een heel leuk feest van gemaakt voor ons.
Ook de interactie tijdens het feest met ons en alle gasten was super,
maar ook daarvoor in aanloop naar het feest en tijdens het videobellen.
Hartstikke bedankt voor alles, en wie weet tot ons volgend jubileum!
KLOEKHUIS VERBLIJF BV, ENSCHEDE OKTOBER 2021
Dag Lodewijk!
We vonden het super fijn dat jullie er waren.
Ouders en wij zelf kijken terug om een zeer geslaagd feestje!
Fijn dat jullie het ook zo ervaren hebben.
Wordt vervolgd.
Hartelijke groet.
SIEDS EN SYTA, TERHERNE OKTOBER 2021
Het was een fantastisch feest, waarbij jullie zelf bijna alle friezen in beweging kregen.
Veel complimenten ontvangen van onze gasten, en Lodewijk is erg soepel geweest met het verplaatsen (3x) van ons feest ivm Corona!
Bedankt, en tot het volgende feestje!!
WESSEL EN EVA, DORDRECHT OKTOBER 2021
Wij hebben een fantastische dag gehad en jullie optreden heeft de avond compleet gemaakt.
Er waren mensen, inclusief wijzelf, die niet van de dansvloer af zijn geweest.
Jullie hebben goed naar onze wensen geluisterd en waren erg flexibel in last minute wijzigingen.
Voor iedereen die twijfelt over een band, niet met deze mensen!
ANDRÉ EN IRMA, LUNTEREN OKTOBER 2021
Hallo Lodewijk, We hebben een geweldig feest gehad!
Jullie waren erg enthousiast en hebben er een heel mooi feest van gemaakt, precies naar onze wensen.
We hebben ook veel positieve reacties over het optreden ontvangen.
Dus bij dezen willen we jullie bedanken dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!
PAUL EN HILDE, HEIJENRATH SEPTEMBER 2021
Het was het een geweldige dag 😄!
En mede dankzij jullie een fantastische avond 👍🏼🍻😃.
Echt super leuk gehad en heel veel positieve reacties gehad.
Daarvoor hadden we je even gebeld om het persoonlijk te zeggen.
WESSEL EN MAAIKE, ZWOLLE SEPTEMBER 2021
Wij vonden het feest zeer geslaagd en hebben er echt van genoten.
De volgende ochtend allebei schor dus dat is een goed teken ;).
JORRIT EN ANNEMIJN, GASSELTE SEPTEMBER 2021
Hé Lodewijk, het was een dag en avond om nooit te vergeten!
Wij vonden het geweldig 😃😃😃👍
Hartstikke bedankt!
En wellicht komen hier nog wel meer boekingen uit voort,
gezien iedereen vroeg naar jullie naam 😃
GERARD EN STEFANIE, BERGSCHENHOEK SEPTEMBER 2021
Wat een geweldige, leuke avond hebben wij met jullie gehad.
In de taxi bedacht ik mij dat ik jullie helemaal niet persoonlijk heb bedankt.
Maar we zijn dik tevreden over jullie muzikale enthousiasme
en hadden ons geen leukere band kunnen wensen!!!
Heel erg bedankt!!!!
THOMAS EN BEA, LAAKDAL BELGIË JULI 2021
Bedankt Lodewijk,
Wij en onze gasten hebben echt genoten van jouw optreden.
ERIK EN GERDIE, HELLENDOOR JULI 2021
Jullie hebben het zeker goed gedaan.
Jullie hebben er een mooi feestje van gemaakt!
Een volgende keer zouden we jullie zeker weer boeken! ☺️
LUKAS JAN EN ELINE, LUNTEREN JULI 2021
Jazeker we hebben er van genoten en een goed feest gehad (had geen dag later moeten zijn..)
Donald en Berry voldeden 100% aan de verwachtingen en hebben er samen een goed feest van gemaakt.
Kregen veel complimenten van gasten over de muziek dus die kunnen jullie in je zak steken!
Nogmaals dank voor de avond en de flexibiliteit bij de voorbereiding.
BELINDA, ELBURG JULI 2021
Hoi Lodewijk,
Ik vond het super dat je er was, voor herhaling vatbaar.
Groetjes, Belinda.
BARNEY EN NICOLE, ARNHEM JUNI 2021
Wij hebben een prachtige dag gehad.
Enorm genoten van alle onderdelen van de dag en zeker ook van het feest 's avonds.
Er is toch nog door een groot deel gezellig gedanst en meegezongen.
Dat was een grote verrassing.
Eigenlijk mocht er namelijk niet gedanst worden, maar het gebeurde toch
en de medewerkers zeiden gelukkig niks 😉,
Donald heeft goed aangevoeld welke nummers er gespeeld moesten worden.
TJEERD EN NANA, GOUDA JUNI 2021
Hoi Lodewijk.
Wij hebben een fantastische dag gehad.
We hadden niet kunnen dromen dat het zo leuk zou zijn.
En natuurlijk blij met jullie bijdragen.
Heerlijk gedanst en losgegaan!! 🥰
KIRSTEN, ONLINE DECEMBER 2020
Pumpin pianos heeft ons een top avond bezorgd!
De uitvoering online was boven verwachting:
de mannen kennen ontzettend veel liedjes,
en weten de show persoonlijk te maken.
Zelfs online wisten ze interactie te creëren.
Ook was de kwaliteit van de livestream qua beeld en geluid top.
Een echte aanrader voor je online event!
RICK EN ROZEMARIJN, KATWIJK AAN ZEE SEPTEMBER 2020
Het is absoluut een feestje geworden, en daar zijn we heel blij om want dit was toch hoe wij het ook graag zouden willen!
De muziek was fantastisch en iedereen vond de interactie die je kon krijgen met de muziekanten door zelf verzoekjes in te dienen erg geslaagd.
Wij zelf vonden het een erg geslaagde avond en als wij het feestje over zouden doen we dit zo weer zouden doen.
We zullen jullie zeker aanraden bij andere!
MARIEN EN JORIEKE, AMERSFOORT SEPTEMBER 2020
Wij vonden het fantastisch.
Het was een feestje dat jullie er waren.
We hebben zoveel mensen verzoekjes zien indienen en zitten genieten.
Onze dank is groot.
RICK EN PAULINE, AMERONGEN SEPTEMBER 2020
Afgelopen donderdag hebben wij genoten van een onbeschrijfelijk mooie trouwdag.
Het feest, of zoals vrienden zeggen... ‘geen feest, maar een uit de hand gelopen diner", had niet mooier kunnen zijn.
Jullie hebben prachtig gespeeld, geluisterd naar de wensen en ook nog 2 zelf gezongen liedjes begeleid.
We hebben ontzettend van jullie genoten en hebben elke lovende reacties gekregen op jullie optreden. \
Heel erg bedankt, het was fantastisch!
PETER EN LYNN, VUGHT AUGUSTUS 2020
Wat een top feest!
We hebben enorm van je genoten!!!
We hebben ook van heel veel gasten terug gehoord dat ze de muziek geweldig vonden, dank daarvoor!
JOHAN EN MARIANNE, SOMEREN FEBRUARI 2020
Het was zeker een mooi feestje.
We hebben veel complimenten gehad over de muziek.
Het was top!
Nogmaals onze dank.
MILES, AMERSFOORT FEBRUARI 2020
Beste Lodewijk,
Fantastisch!
We hebben er van genoten.
Ook complimenten voor je companen natuurlijk. 🙂
PATRICK EN JANNEKE, WAALWIJK FEBRUARI 2020
Het optreden was fantastisch, iedereen was blij.
En zeker ook als finale act kunnen ze de tent op z'n kop zetten.
Het was fantastisch, de interactie en de diversiteit. en het plaatje klopt ( kleding piano's)
LIEKE, MIDDELIE FEBRUARI 2020
Bedankt voor het feest!
Het was heel geslaagd!!!
GROENE HART ZIEKENHUIS, GOUDA JANUARI 2020
Pumpin Pianos heeft op ons personeelsfeest een geweldig optreden verzorgd!
Goede interactie met het publiek, een overvolle dansvloer en enthousiaste collega’s die volop hun muzikale verzoekjes konden indienen.
Ook de contacten voor en na het optreden verliepen prettig.
Een aanrader!
FRED EN LYDIA, LEIDEN JANUARI 2020
Beste Lodewijk en Donald,
Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van de geweldige avond.
Het was voor ons het feest zoals we het in ons hoofd hadden.
Wij willen jullie bedanken voor jullie inzet en jullie hebben de avond voor ons compleet gemaakt.
PETER EN MARIËTTE, DEN HAAG DECEMBER 2019
Maar, ontzettend dank voor het geweldige feest!
De muziek was super!
Ook van veel gasten positieve reacties gehad.
Over 4 jaar weer (als we terug zijn) wat ons betreft!
HERCULAN, NIEUWPOORT DECEMBER 2019
Alles is naar wens gegaan wat ons betreft.
Iedereen vond je bijdrage TOP! Mooi toch?
Dus op naar weer een muzikaal 2020 voor ons allemaal.
CROWE FOEDERER ACCOUNTANTS & CONSULTANTS, AMSTERDAM DECEMBER 2019
Super leuke avond gehad!
Pumpin Pianos brengt gezelligheid, flexibiliteit en enthousiasme!
PIETER EN WILMA, JULIANADORP NOVEMBER 2019
Hallo Lodewijk en Annemieke, We hebben een schitterende dag gehad, 1 om nooit te vergeten.
Het was nog mooier dan we gehoopt hadden.
Jullie waren geweldig, vooral Billy viel in de smaak ?.
We zullen jullie zeker aanbevelen bij iedereen die nog een band zoekt, vooral bij degene waar wij uitgenodigd zullen worden ???.
HARKE EN KOOSJE, ZUIDWOLDE NOVEMBER 2019
Het was een heel mooi en zeer geslaagd feest mede dankzij jullie.
Petje af.
Ook de reacties van onze gasten waren lovend met veelal de vraag:
Wat gaaf en wat heb je ze kunnen vinden.
ARNOLD EN GERINE, NIEUWEGEIN NOVEMBER 2019
Wij hebben enorm genoten van de avond, zeker ook dankzij jullie optreden!
Ook van de gasten hebben we ook veel positieve reacties gehad, dank jullie wel!
We zullen jullie zeker aanbevelen als mensen op zoek zijn naar iets!
MARK EN ANITA, ECHTELD NOVEMBER 2019
Hi Lodewijk en Donald,
Wij hebben een fantastische feest gehad en hebben met volle teugen genoten van de hele dag en avond.
Het was onvergetelijk voor ons!
We hebben ook vele positieve reacties gekregen over jullie optreden,
jullie hebben iedereen swingend op de dansvloer gekregen,
wat fantastisch was om te zien.
Onwijs bedankt dat jullie deze avond er zo'n feest van hebben gemaakt!
Groeten van een heel gelukkig bruidspaar!
GERTJAN EN MARIANNE, HELLENDOORN OKTOBER 2019
We hebben echt een fantastisch feest gehad zaterdagavond!
Echt helemaal top, had niet beter gekund ?
Heel erg bedankt dat jullie zo er zo’n fantastisch feest van hebben gemaakt!
CHLOE EN NIENKE, CASTRICUM OKTOBER 2019
Wij hebben ontzettend van genoten! Hartelijk dank voor de fijne avond.
Veel mensen gesproken die ook echt heel blij met jullie waren en jullie heel leuk vonden!
Groetjes Chloe en Nienke
STEIN EN DENISE, VUREN OKTOBER 2019
Wat waren wij blij met jullie 🙂
Denise, ik, maar ook alle avondgasten waren ontzettend enthousiast over jullie.
Het was een geweldig feest!
Voor nu wil ik je alvast erg bedanken voor:
- een geslaagd feest
- meedenken met de voorbereiding
- flexibel in alle verzoekjes van ons
- goede afstemming en organisatie van het feest
GERTJAN EN MARIANNE, HELLENDOORN OKTOBER 2019
We hebben echt een fantastisch avond gehad zaterdag
! Echt helemaal top, had niet beter gekund ?
Heel erg bedankt dat jullie zo er zo’n fantastisch feest van hebben gemaakt!
STEFAN EN FRANCIS, HENDRIK-IDO-AMBACHT OKTOBER 2019
Beste Lodewijk We hebben enorm genoten!
Het was een fantastisch, super, geweldig feest! We hebben veel positieve reacties gehad van andere mensen, en zouden het liefst morgen weer zo’n feest geven 🙂
We zijn heel positief over Pumpin Piano’s!
Echt een aanrader voor iedereen die een lekker feest wil.
Veel verzoekjes werden gespeeld, en het sloot perfect aan bij de sfeer!
KRISTEL EN TOMMIE, MAASTRICHT SEPTEMBER 2019
Kristel en ik hebben ook genoten! Wij vonden het gezellig en jou beregoed.
Een vriend van mij zei net nog: "Een schot in de roos”.
Bedankt voor alles en veel succes met alles.
ROBERT EN KAREN, SINT OEDENRODE SEPTEMBER 2019
De pumpin pianos hebben bij ons huwelijk gespeeld.
Ze brachten een ongelooflijk goede sfeer, zijn heel aardig en wij hebben er echt van genoten.
Een aanrader!!!
GERT EN MARLIES, NIJKERK SEPTEMBER 2019
Het was echt heerlijk. Ze hebben super goed ingespeeld op ons publiek.
Daarnaast kan Donald ook even schakelen zodat hij naast muzikant ook techniek man was.
Dan doel ik op de momenten dat er een microfoon nodig was en ze op de locatie dit niet helemaal goed regelde.
Ook het contact met de ceremoniemeester verliep hartstikke soepel waardoor het naar huis gaan ook echt super verliep
Heel fijn allemaal! En ook de kwaliteit van de muziek qua zang en spelen was echt super!
Veel positieve reacties op gehad! 🙂
RABEN NETHERLANDS, OSS SEPTEMBER 2019
Het was geweldig,
Ze spelen alles.
JANET EN LUUK, WELL SEPTEMBER 2019
Superbedankt voor jullie muzikale geweld!!!
We hebben intens genoten en door jullie was de avond helemaal zoals we het verwacht hadden!!!!!
En er waren er meer die jullie zagen zitten? dus goed in de smaak gevallen.
RONALD EN AGOSTINA, HARDERWIJK AUGUSTUS 2019
After weeks checking bands for our big day, we decided for Pumpin Pianos to be the ones in charge of the party. It was sure that we wanted a band but it was also a tricky situation because it was an international wedding and we wanted to play music for everyone in both languages (Dutch and Spanish), but already when we had our first appointment with Lodewijk we knew this was the perfect choice.
Our party was absolutely amazing and everyone loved Pumpin Piano with their great music, vibe and enthusiasm!!
They played the whole night long, they sang with our guests and they rocked it in Dutch, English and Spanish!!
These guys know exactly how to make from your wedding evening a successful party!!
We highly super recommend them!
AD EN DORIEN, WESTERHOOF AUGUSTUS 2019
Lodewijk, je hebt met je muziek bijgedragen aan een fantastische bruiloft.
Je voelde goed aan waar de gasten aan toe waren en wist de muziek zo op te bouwen dat in no-time de dansvloer vol stond, zelfs met mensen die normaal niet zo snel met de voetjes van de vloer gaan.
Ook hielp je af en toe mensen uit de brand, als de muziek van stukjes niet goed ging, door zelf met de piano te begeleiden.
"Wat een goede pianist!", zei menig gast. Kortom, je hebt met je voorkomen, enthousiasme en flexibiliteit gezorgd voor een knalfeest, ontzettend bedankt!
WERELDKIDS, AMERSFOORT AUGUSTUS 2019
Wat hebben wij een fantastische avond gehad mede dankzij het spetterende optreden van de PUMPIN PIANOS.
Ze spelen goed in op de sfeer en bouwen op naar een fantastisch feest.
We hebben de hele middag/avond gedanst! Iedereen ging blij naar huis.
Wij hadden gekozen voor 2 piano?s, een drummer en een saxofonist.
Ik zou de band zeker aanraden! Bedankt voor jullie enthousiasme!! Top!
ANONIEM, SCHEVENINGEN AUGUSTUS 2019
Fantastic party!!! We loved it so much.
Everyone raved about you guys and we had the BEST time.
Really thanks a million.
We couldn’t have had a better party thanks you to you both ?
ROBERT EN BRENDA, AMERSFOORT JULI 2019
Lieve pumpin piano’s, wat hebben wij genoten van jullie optreden tijdens onze bruiloft!
Jullie wisten een knalfeest te maken, sfeer zat er goed in met de piano’s, sax en drummer.
Heerlijk ongedwongen en feest voor jong en oud.
Van “op een grote paddenstoel” tot mijn ouders generatie die staat te jiven op een gouden oude.
Jullie deden het allemaal en kregen iedereen mee!
Wat mijn avond echt memorabel heeft gemaakt is de ruimte die jullie boden om ook een deuntje voor mijn (inmiddels) man te mogen spelen en een moment waarop ik met jullie mee mocht spelen!
(Laten we mijn kattengejank maar snel vergeten en de zuivere noten aan jullie overlaten;))
DANK PUMPIN PIANO’s!!! We hebben genoten!
ARJAN EN MAARTJE, LEKKERKERK JULI 2019
Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad!
Nogmaals hartelijk dank dus!
Ook van onze gasten hebben we gehoord dat ze het erg naar hun zin hebben gehad en wij zijn nog steeds aan het nagenieten!
MICHAEL EN ILSE, OUDENDIJK JUNI 2019
Bedankt jullie spetterende optreden!
Het was grandioos.
Alle gasten waren net als wij zeer enthousiast en het dak vloog eraf!
Wat waren jullie FANTASTISCH gisteravond, onze feestavond kon niet beter!
We hebben intens genoten, jullie zijn echt geweldig!!!
Dank daarvoor!
En we hebben veel complimentjes gekregen!
PATRICK EN NICKY, SCHOONHOVEN JUNI 2019
Het was een heerlijk sfeertje 's avonds.
We hebben genoten.En heerlijk gedanst 🙂
Bedankt!!
GERT EN DIANE, JUNI 2019
Dank voor een inspirerende muzikale bijdrage.
We hebben er van genoten!
DIEDERICK EN FEMKE, WARMOND JUNI 2019
Beste Lodewijk, Donald en Ron,
Wij hebben zaterdag echt een superdag gehad die is afgesloten met een geweldig feest!!
Wij hadden alleen maar durven dromen dat het zo lekker los zou gaan!
Jullie hebben het echt super gedaan; precies de juiste muziek op de juiste momenten en de playlist in de pauzes was ook prima.
We hebben ook heel veel complimenten over jullie gehad, onder andere van de eigenaar van de locatie.
Nogmaals enorm bedankt voor jullie zeer belangrijke bijdrage aan deze onvergetelijke dag!
HAROLD EN COLÈNE, MEI 2019 UTRECHT
Het was écht GE-WEL-DIG zoals jullie er een feest van gemaakt hebben!
Zo fijn hoe goed jullie aanvoelen welk nummer wanneer goed uitkomt. We zijn jullie super dankbaar!
Ook van heel veel avondgasten hebben we complimenten gekregen over jullie optreden.
Ontzettend bedankt, jullie waren echt de kers op de taart op onze dag!
DIRK-JAN EN PAULA, MEI 2019 ROTTERDAM
De aanloop om alles geregeld te krijgen was een bumpy road, maar man wat hebben we gisteren onwijs genoten van de band.
Echt top, we hebben super veel complimenten gehad.
Vanaf de 2e set was het non-stop party op de dansvloer.
Ze hebben echt meegeholpen om er een topdag van te maken!
ELISE EN RUBEN, MEI 2019 BUNNIK
Wat een GEWELDIG feest hebben wij gehad!
Zo genoten van jullie fantastische spel 's avonds!
En inderdaad wat was het swingen met mijn vader, hij heeft er ook gigantisch van genoten.
Wij hadden jullie gemist aan het einde van de avond, maar via deze weg 1000x dank!
ELFHOEVEN, MEI 2019 REEUWIJK
We hebben ontzettend genoten en erg veel positieve reacties gehad.
Complimenten voor jullie waanzinnige optreden.
CHRIS EN NIENKE, MEI 2019 WERKENDAM
Hoi Lodewijk,
Iedereen vond het feest heel leuk en de muziek fantastisch.
Wij vonden het ook echt geweldig.
Jullie waren precies wat we wilden!
Dank voor jullie bijdrage aan de mooie avond!
BOBBY EN JOUKELINE, MEI 2019 GOUDA
We vonden het een ontzettend tof feest, waar jullie natuurlijk ontzettend aan hebben bijgedragen!
Super bedankt daarvoor!
ARJAN EN MARLOES, APRIL 2019 PUTTEN
Bedankt voor de geweldige avond, we hebben ervan genoten!!
We hebben erg veel enthousiaste reactie's gekregen op jullie geweldige optreden.
HAROLD EN COJANNE, ARNHEM APRIL 2019
Het was een prachtig feestje!
Na de eerste korte pauze was er al zo'n sfeertje wat ik pas veel later op de avond had verwacht.
De toevoeging van de geweldige saxofoniste was de beste keuze, het swingde de pan uit.
Onze dank is groot!
LEVI EN NICOLE, APRIL 2019
Dag Lodewijk en Donald,
Wij vonden het een heel tof feest!
Wij hebben genoten en hebben veel complimenten gekregen over hoe jullie met het publiek omgaan.
Hartelijk dank voor het goede optreden.
ERWIN EN KARIN, GELEEN APRIL 2019
Het was echt een top feest, echt geweldig.
Nogmaals heel erg bedankt
‘T KESJOTJE, SWALMEN APRIL 2019
Mannen, wat een feest was het met jullie.
Al die liedjes uit jullie hoofd. Super!!!
We zien jullie graag terug.
ANONIEM, MAART 2019
We willen jullie graag nogmaals bedanken voor een fantastische en onvergetelijke feestavond op ons huwelijk!
Het feest was leuker dan we hadden durven dromen.
Vanaf het eerste nummer was de dansvloer gevuld en waren onze gasten niet meer bij jullie weg te slaan.
De sfeer zat er direct goed in en jullie wisten feilloos aan te voelen waar de zaal behoefte aan had.
Wisselende blokjes met voor ieder wat wils en garantie op voetjes van de vloer.
Onze gasten zijn stuk voor stuk enthousiast over jullie, en voor ons volgende lustrum weten we jullie te vinden!?
MILES, MILES AMERSFOORT MAART 2019
We hebben een super leuke middag gehad met jullie!
TIO3, MAART 2019 RONSE BELGIË
Mannen, op voorhand zeiden we dat de avond al geslaagd was als er 2 mensen op de dansvloer hadden gestaan.
Maar jullie kregen non-stop iedereen in beweging.
Chapeau daarvoor.
Jullie hebben ons een super avond bezorgd!
ENTOURAGE BAR-CITYCLUB, FEBRUARI 2019 HASSELT BELGIË
Echt, iedereen die hier te gast is vindt jullie show super!
INSYNQ, SINT-MICHIELSGESTEL FEBRUARI 2019
Hi Lodewijk,
Alleen dankzij jullie goede muziek nog steeds mijn stem kwijt ?
Oftewel was TOP!!!
LA FRANCE OEGSTGEEST, JANUARI 2019
Jongens, wat klonken jullie goed.
Jullie optreden was echt fantastisch.
Het was echt een feestje met jullie 2.
Enorm bedankt
SANDER EN MARIEKE, JANUARI 2019 BEEK
Dat het feest leuk was, is voor een groot deel aan jullie inbreng te danken.
Wij en de gasten hebben enorm genoten.
We hebben erg veel positieve reacties ontvangen.
WCDF, KALKAR GERMANY DECEMBER 2018
Tonight was the best party ever.
Your Piano Show was great.
Thanks so much guys!
All the best for 2019 to you Lodewijk, Donald en Danny.
WESLEY EN CARMEN, HAARZUILENS DECEMBER 2018
Beste Lodewijk en Donald,
Hartelijk dank voor zaterdag.
Jullie waren fantastisch!
We hebben zo ontzettend genoten!
BART EN ANNE-MARIE, ROTTERDAM DECEMBER 2019
Hoi Lodewijk,
Wil jij iedereen namens ons nogmaals bedanken voor het top feest. Het was boven verwachting.
De zaal ging los vanaf de openingsdans.
Ook leuk het einde met een kring om ons heen Angels van Robbie Williams.
Er hebben mensen al navraag gedaan wie jullie waren.
AKE IDEAL, GOUDA NOVEMBER 2018
Es war ein richtig schönes Fest!
Ihr Jungs von PUMPIN PIANOS habt das super gemacht.
NIELS EN KIRSTEN, EWIJK NOVEMBER 2018
Why tell me why. Ons allereerste verzoeknummer bij onze eerste kennismaking.
Een schot in de roos. Net als het optreden op ons huwelijksfeest.
Heerlijk om zo met onze ,gevarieerde, gasten een te gek feest te geven waar iedereen optimaal van genoten heeft.
Voor een ieder wat wils.
Lodewijk en Donald zijn een muzikaal pareltje die gezorgd hebben voor een zeer geslaagde avond.
Hartelijk, ongedwongen, professioneel en gevarieerd. That's why!
EETCAFÉ HET PAARD, RENESSE NOVEMBER 2018
Dank voor de super toffe avond vrijdag.
Het was echt geslaagd.
Graag plannen we volgend jaar meerdere data met jullie.
CAFÉ GOUWEZICHT, BOSKOOP OKTOBER 2018
Beste Lodewijk,
Je was echt geweldig.
We hebben van je genoten.
FRANK EN ASHLEY, OUD-BEIJERLAND OKTOBER 2018
Wij vonden het helemaal geweldig!
Super hoe je de zaal zo snel op de dansvloer kreeg.
Alle gasten waren er erg over te spreken!
We hadden ons zo geen beter feest kunnen wensen!!
BRIKKE OAVE, BRUNSSUM OKTOBER 2018
Door de geweldige show die Lodewijk van der Linden (één van de pianisten) en zijn collega’s hebben neergezet, hebben wij enkel lovende reacties gehad.
Wij hebben dan ook besloten om hier een jaarlijks terugkerend event van te maken.
Door het waanzinnige enthousiasme van deze artiesten weten wij zeker dat dit een succes gaat worden!
MARC EN IRIS, BAARN OKTOBER 2018
Hallo Lodewijk,
Wat een fantastisch feest hebben jullie er gisteren op onze bruiloft van gemaakt!
We hebben genoten van iedere minuut en de dansvloer was de hele avond goed gevuld.
Heel erg bedankt voor de feestsfeer die jullie gecreëerd hebben, dit was precies zoals wij het van tevoren gehoopt hadden!
WILCO EN NELLEKE, PUTTEN SEPTEMBER 2018
Beste Lodewijk,
Hartelijk dank voor jullie geweldige optreden op onze bruiloft!
Het was een prachtig feest!
Mooi om te zien hoe jullie onze gasten op de dansvloer kregen en hoe het jullie lukte om een feestje te bouwen naar ieders muzieksmaak.
Dank jullie voor wel deze spetterende afsluiting van een hele mooie dag!
JAN EN BRIGIT MEIJER, EDE SEPTEMBER 2018
Wij hebben enorm genoten.
Jullie live muziek maakte de sfeer compleet.
Heerlijk die interactie tussen jullie en het publiek.
Ook jullie samenwerking met de DJ viel ons op.
Wij ontvingen nadien veel complimenten van de gasten over de muziek.
Super avond, precies zoals we hadden gehoopt.
NICK EN RENÉE, ROTTERDAM SEPTEMBER 2018
Hoi Lodewijk!!
Wat hebben jullie er een knalfeest van gemaakt zeg!!
Iedereen heeft onwijs genoten!!
BEDANKT!!
Groetjes Nick en Renée (met kater?)
GERBEN EN ELLEN, BEEKBERGEN SEPTEMBER 2018
De Pumpin Pianos hebben voor een top feest gezorgd.
Geen verzoek te gek.
De hele avond hoorden we aan alle kanten dat de muziek top was.
Ze hebben het perfect gedaan.
VIOS TRAPPEN B.V., DRIEBRUGGEN AUGUSTUS 2018
Het was een fantastisch optreden.
Niet eerder werd er zoveel gedanst.
We gaan kijken of we jullie volgend jaar weer kunnen boeken.
CASPER EN CHRISSY, ROERMOND AUGUSTUS 2018
Pumpin Pianos, jullie hebben jullie reputatie waar gemaakt.
Iedereen vond het geweldig en wij nog het meest.
Dank jullie wel!
JOEP EN ELINE, RHENEN AUGUSTUS 2018
Hallo Lodewijk en Donald,
Wij vonden jullie optreden echt fantastisch en hebben van alle gasten alleen maar lof gekregen over de Pumpin Pianos.
Heerlijk hoe jullie iedereen op de dansvloer kregen.
DE LINDENHOF, DELFT JULI 2018
Het feest was erg geslaagd.
De mensen hebben zich uitstekend vermaakt met de muziek.
RIK EN ESTHER, NIEUWPOORT JULI 2018
Het was een onvergetelijk feest!
We hadden het voor iedereen geheim gehouden wat er 's avonds voor muziek zou zijn.
Des te leuker waren de reacties!
Leuk ook dat ze die reacties ook naar jullie uit hebben gesproken.
Bedankt voor de mooie avond!
CHRISTIAAN EN HANNEKE, RENSWOUDE JULI 2018
Beste Lodewijk,
Wij kijken terug op een zeer geslaagd feest.
We vinden dat je geweldig gespeeld hebt en dat je de groep goed aanvoelde.
Er hing een leuke en gezellige sfeer en dat komt mede door jou.
Je kan mooi en leuk spelen en raden je zeker bij vrienden aan.
Mocht het in de toekomst nog nodig zijn bij een eventueel feest komen we zeker bij je terug.
Heel erg bedankt voor het leveren van je bijdrage aan de dag van ons leven!
MARC EN JACQUELINE, OLST JUNI 2018
Wij hebben een ontzettend leuke avond gehad en heel veel positieve reacties ontvangen over jullie improvisatie talent!
Hartelijk bedankt dat jullie Afi, Erik en Ellen in de gelegenheid hebben gesteld om samen met jullie op te treden.
Heel erg gaaf!
ANONIEM, JUNI 2018
Hallo Lodewijk,
Bij deze hartelijk bedankt dat jullie onze huwelijksfeest tot een feestje wisten te maken.
Jammer dat we door de drukte en ons snelle vertrek, jullie niet persoonlijk hebben kunnen bedanken.
Tijd ging veel te snel voorbij.
Had zoveel liedjes willen aanvragen.
Goede reden om het over 12.5 jaar overnieuw te doen.
ETIENNE EN LAURA, BLARICUM JUNI 2018
Beste Lodewijk,
Wij wilden graag een ongedwongen sfeer op ons feest bestaand uit een gezellige mix van muziek. Dat is gelukt!
Tevens wist je op een fijne manier de muzieksfeer op te bouwen.
Rustig toen de gasten binnen kwamen druppelden en later op de avond lekker knallen!
Dank voor je geweldige optreden.
Namens ons en de gasten!
GRAND CAFE VERDEROP, DELFT JUNI 2018
Heren, we hebben genoten van jullie optreden.
Dank jullie wel.
SERVICECENTRUM DRECHTSTEDEN, DORDRECHT JUNI 2018
Beste Pumpin Pianos,
Het was een top avond en daarvoor hebben we jullie te danken.
We vonden het concept met de verzoekjes geweldig en we hebben heerlijk gedanst.
Tot de volgende gelegenheid.
ERIC EN GAETANE, ROSIERES BELGIE JUNI 2018
We willen je erg bedanken voor het zeer geslaagde muziekfeest!
De achtergrond muziek tijdens het diner en de sfeer die u bracht tijdens het dansfeest waren geweldig.
We hebben tot op vandaag al zeer veel positieve reacties gekregen van de gasten.
Het feit dat er verzoeknummertjes konden aangevraagd worden, werd erg gesmaakt.
En ook je variëteit in muziekstijlen en talen werd erg bewonderd en geapprecieerd.
De eigenaar van het domein sprak ons er verder ook over aan dat hij je zeker zou aanraden bij toekomstige feesten.
Kortom, het was fantastisch.
Wij kijken met een grote glimlach terug op voorbije zaterdag, en jij hebt daar extra voor gezorgd 🙂
ROY EN LOTTE, OEGSTGEEST MEI 2018
Het was een fantastische feestavond!
Jullie speelden echt onwijs goed.
Heel veel complimenten gehad over de band.
Heel veel dank!! Groetjes en liefs vanaf Bali.
ROBERT EN ESMERALDA, PUTTEN MEI 2018
Ha, we hebben een superfeest gehad en onze gasten ook.
Geweldige muziek, lekkere stemming.
Dank jullie wel!
BJORN EN MARISKA, BEESD MEI 2018
Wij hebben een super leuke dag gehad waar jullie niet aan hadden mogen ontbreken!!!
We zijn heel erg tevreden over jullie optreden van vrijdagavond en ik denk dat er nog lang over nagesproken zal worden door iedereen.
RUUD EN MARA, AMERSFOORT APRIL 2018
De pumpin pianos hebben onze bruiloft op een fantastische manier afgesloten!
Al vanaf het eerste contact voelde het voor ons goed. Lodewijk is heel flexibel en heeft goed meegedacht met onze wensen.
Via de mail hebben wij heel goed contact met hem gehad en later ook telefonisch.
De pumpin pianos spelen werkelijk alles en elk verzoekje wordt in ieder geval geprobeerd.
Van onze gasten hebben wij ook alleen maar complimenten gehad over deze band.
Wij hadden gekozen voor twee piano's en dat was een prima beslissing. Lodewijk en Donald, heel erg bedankt voor ons TOPfeest!
GIJSBERT EN EVA, BUNNIK APRIL 2018
Wat een complimenten hebben we over de muziek gekregen zeg; echt enorm veel.
Mensen vonden het super leuk, origineel en dat er echt goed gezongen werd!
Zelf hebben we ook echt ervan genoten.
We konden het compleet loslaten omdat we echt wisten; dit zit sowieso goed!
En het was meer dan goed. Ook de muziek bij de openingsdans was heel fijn!
Het leek echt op de demo waarop we geoefend hadden! Dank daarvoor.
TGI FRIDAYS, UTRECHT APRIL 2018
Mannen, het was top.
Jullie hebben er echt een feestje van gemaakt.
Dank voor jullie inzet en tot snel.
VOETBALVERENIGING EDO, UTRECHT APRIL 2018
Ha Lodewijk, het was echt fantastisch!
Bedankt!
Iedereen was er erg over te spreken, hopelijk vonden jullie het ook leuk.
Wij zouden het graag nog eens over doen.
LAND DEN ZEEZICHT, MARKEN APRIL 2018
Het was een mooie avond.
Nee, het was een top-avond!!
Bedankt en we zien jullie zeker nog eens terug.
DE NOOT, HOOGLAND MAART 2018
Een gedenkwaardig optreden dat zeker een vervolg gaat krijgen!
DISPUUT DOS, BAARLO MAART 2018
Pumpin Pianos!
Jullie zijn beter dan de Crazy Pianos!
Jullie maakten er een gigantisch feest van.
Echt klasse!
We weten jullie weer te vinden voor een volgende keer!
BOSTON SCIENTIFIC, VENLO MAART 2018
Thanks for a great evening.
Guys (and girl :-)), you are fantastic.
AWESOME!
VERGEER HOLLAND, GOUDA MAART 2018
Hallo Lodewijk,
Jullie hebben de avond super ingevuld.
Bedankt.
KIEK N GERRIT, LUNTEREN FEBRUARI 2018
Ha Lodewijk en Sven!
Ik geniet nog na van mijn fantastische verjaardag!!!
De lieve familie , vrienden, en jullie maakten het perfect, met jullie muziek.
Echt geweldig!!!!
Heel heel veel dank daar voor!!!
Ik vond het fantastisch en weet jullie te vinden bij en volgend feestje wat we geven.
Een lieve groet van Kiek en natuurlijk van Gerrit en Jonathan.
DE KAMPANJE, DEN HELDER FEBRUARI 2018
Het was zeker heel succesvol, jullie optreden.
We waren er erg blij mee.
ROLAND EN JUNISSA, BEESD MAART 2018
Het was een fantastische dag en daar waren jullie zeker een belangrijk onderdeel in!
Wij hebben ook veel complimenten ontvangen over de bandkeuze ?
DE KLIMOP, SINT MAARTEN FEBRUARI 2018
We hadden ons er eerlijk gezegd weinig van voor gesteld.
Maar jullie deden het goed en het was erg gezellig.
Heel graag tot nog eens.
SAM EN PATTI, BERKEL EN RODENRIJS JANUARI 2018
Ha, we hebben alleen maar positieve reacties gehad over de muziek
Hier komen sowieso nog meerdere boekingen uit voort.
En echt wel dat het een feestje werd, ook al was het een zondagmiddag.
Bedankt!
TERMON ENGINEERING B.V., JANUARI 2018
Onze complimenten! Jullie spelen goed en we hebben een heel leuke avond gehad. Dank jullie wel!!!
INSYNQ, EINDHOVEN JANUARI 2018
De Pumpin Pianos hebben er echt nog een feestje van gemaakt.
Het was een fantastisch optreden.
We hebben veel positieve reacties gehad van onze medewerkers.
ARJAN EN MARLEEN, KATWIJK DECEMBER 2017
Dit was hoe we ons hadden voorgesteld.
Het was helemaal top!
Dank in het bijzonder voor de vissers- en truckerliedjes.
UL.COM NEDERLANDS, NOOTDORP DECEMBER 2017
Beste Pumpin Pianos,
Vorig jaar moesten we helaas uitwijk naar een andere pianoshow, want jullie konden niet meer.
Dit jaar vroegen de collega's of jullie weer zouden komen optreden en we hebben jullie dus extra vroeg geboekt.
Dit zeer tot onze blijdschap want het was weer fantastisch.
PrOQR THERAPEUTICS N.V., OEGSTGEEST DECEMBER 2017
Beste Donald en Lodewijk,
Sorry dat we niet eerder op gang kwamen.
Het had niets met jullie optreden te maken, want dat was in één woord SUPER!
R.H.V. LEONIDAS, ROTTERDAM NOVEMBER 2017
Van alle feestjes die we hebben gehad, was dit de leukste. Dankzij jullie!!!
FAMILIE KLAVER, MARKEN NOVEMBER 2017
Goedemorgen Lodewijk,
Het was echt fantastisch!
Iedereen heeft genoten, zowel de gasten van het feest als het personeel van de locatie.
Volgens mij hebben jullie zelfs meteen een aanvraag gehad voor een feest volgend jaar april.
Ze hebben het echt super gedaan! Er werd volop gedanst en zelfs een polonaise ingezet, haha! Jammer dat de tijd zo snel ging.
ELLEN EN SANDRA, AMERSFOORT NOVEMBER 2017
Iedereen vond het helemaal top!
Super bedankt!!
VREDENOORD, HUIS TER HEIDE NOVEMBER 2017
Het was geweldig, we hebben heel veel leuke reacties ontvangen.
De gasten vonden het fantastisch en iedereen is lyrisch over jullie.
Hoe ik toch aan jullie kwam etc.etc. Jullie waren echt te gek.
Als ik nog eens iets hoor dan zal ik jullie zeker aanbevelen en wie weet hou ik nog eens een feest!
FAMILIE KOEWIJDEN, AMERONGEN NOVEMBER 2017
Jullie zijn echt goed!
De Pumpin Pianos hebben de avond gemaakt.
De accordeon was een mooie verrassing en Donald, wat heb jij een stem zeg!
JOHN EN HANANJAH, BARNEVELD OKTOBER 2017
Wij hebben super genoten van onze dag en 's avonds met jullie nog meer genoten.
Het was een super optreden, jullie waren geweldig!
Bedankt!
NVM-MONDHYGIENISTEN, HALFWEG OKTOBER 2017
Het optreden was geweldig.
We hebben echt genoten en er werd zelfs nog gedanst.
En ook de interactie/afwisseling met een aantal spreekmomenten (o.a. uitbrengen toast door onze voorzitter) verliep heel erg soepel.
We kijken terug op een geslaagd event!
AREND-JAN EN CARLIEN, HEERDE OKTOBER 2017
De laatste set ging het dak er echt af.
Ze speelden ook goed in op wat er in de zaal gebeurde.
Niet overdreven aanwezig, wat wij ook prettig vonden.
Al met al heel tevreden en een goed verlopen optreden. Echt een aanrader voor een bruiloft!
DENNY EN TIM, GOUDA SEPTEMBER 2017
Via deze weg wil ik jullie nog even bedanken!
Wij hebben zaterdag de mooiste dag van ons leven gehad.
Iedereen die ik spreek is super enthousiast over jullie bijdrage.
Waar we het eerder nog gehad hebben over een opbouw in de avond denk ik dat het vanaf de eerste minuut echt knallen was.
Voor ons is de avond echt voorbij gevlogen!
REMCO STAPS, WAALWIJK SEPTEMBER 2017
Het was een geweldig optreden!
Leuke muziek, leuke interactie met ons publiek.
Pumpin' Pianos kan werkelijk elk genre spelen.
Leuk dat er naast de piano's ook af en toe op een trekharmonica gespeeld werd.
ALAN EN DAPHNE, WINTERSWIJK SEPTEMBER 2017
Het was een top feest!
We hebben ontzettend veel toffe reacties gehad dat jullie alles konden spelen!
En wij hebben ook erg genoten, jullie hebben echt top kwaliteit geleverd.
Heel erg bedankt voor het 'maken' van ons feestje!
GERBEN EN MARJOLEIN, NIEUWPOORT SEPTEMBER 2017
We kijken terug op een topdag!
Het was zeker allemaal meer en mooier als we hadden durven hopen.
Ook zijn we erg blij met jullie bijdrage!!!
Die was goed en zoals afgesproken.
EVERT EN ANDRINA, DORDRECHT AUGUSTUS 2017
We willen jullie graag bedanken voor het mooie feest! Het was precies zoals we voor ogen hadden.
Opvallend dat de Nederlandstalige muziek uiteindelijk zo goed in de smaak viel bij iedereen!
Zolang de voetjes maar van de vloer gingen en dat is zeker gelukt!
We hebben van heel veel mensen ontzettend leuke reacties gehad over jullie optreden en de fijne sfeer die het creëerde.
MARTIN EN STEFANIE, HERKENBOSCH AUGUSTUS 2017
Jullie ook nogmaals dank voor het fantastische optreden!
Band en DJ waren TOP! Ook hebben we veel lovende reacties gekregen op jullie.
Jullie hebben onze dag compleet gemaakt.
TJERK EN MELISSA, ZOETERMEER JULI 2017
We kijken terug op een heerlijke muzikale avond waarin is gedanst, genoten en de liefde gevierd is!
De live muziek werd enorm gewaardeerd evenals het repertoire!
Leuk om ook met de ouderen gasten te dansen.
Zo heb ik met mijn oma (83) gedanst en Tjerk met Tante Annie (zus van zijn oma) van 93.
Wie had dat gedacht?
CEES EN SJAN, BLADEL JULI 2017
Nogmaals heel heel hartelijk dank voor jullie optreden.
Jullie hebben er een mooi feestje van gemaakt.
Het was super!
Ook zeer flexibel om dat laatste setje er nog aan te plakken.
Hartelijk dank daar voor.
MARKTZICHT, EDERVEEN JULI 2017
Boys, het was super vanavond.
Nog leuker dan de vorige keer.
Hopelijk komen jullie snel weer!!
RUBICON BV, ROTTERDAM JUNI 2017
Het was superleuk, supergoed en super gaaf. We weten jullie te vinden voor een volgend feest!
ALEX EN CAROLA, DIEPENVEEN JUNI 2017
Het was zo fantastisch! De hele dag! Maar zeker ook de avond en jullie muziek!
Ik heb zo genoten van hoe iedereen genoot. Allemaal blije, lieve, positieve mensen om ons heen.
En jullie concept pakte geweldig uit! Het paste zo goed bij ons!
Ik heb zelfs gehoord: 'als ik ooit ga trouwen wil ik hen ook', hihi.
Onwijs bedankt!
RONALD EN SHARON, VELSEN-ZUID JUNI 2017
Wij hebben ontzettend genoten van de hele bruiloft. Het was meer dan compleet en heeft alle verwachtingen overtroffen. Jij en Donald behoorde tot 1 van de hoogte punten tijdens deze dag. Wij zijn enorm trots op jou hoe jij de hele dag voor ons hebt geregiseerd .... een topper ben je! En wat waren jij en Donald samen een fantastisch koppel.... echt super en alle lof van al onze gasten, ze hadden nog nooit zo'n fijn en mooi feest meegemaakt met de combinatie van jouw en Donald achter de vleugels. Die verzoek nummers waren een ware hit !!!.
MARTIJN EN MONIQUE, JUNI 2017
Hallo Lodewijk, Onze huwelijksreis zit er inmiddels op. Wij kijken terug op een hele mooie dag en een fantastisch feest. Hebben genoten van alle leuke verzoekjes en de "act" en dat er ondanks de hitte toch nog flink gedanst werd. Jullie hebben de voetjes goed van de vloer gekregen!
BAS EN GABOR, VUGHT MEI 2017
Het was echt geweldig, en jullie optreden ook! Iedereen die we spraken was enthousiast. Jullie hielden de sfeer er erg goed in, hadden perfect rekening met onze wensen gehouden en ook de overgang naar en wisselwerking met Maarten en Timo was super! We gaan jullie zeker aanbevelen (als dat uberhaupt nog nodig is :-)).
BAS EN SUZANNA, KERKRADE MEI 2017
Ja we zijn nog steeds aan het nagenieten. De gehele dag was fantastisch verlopen en over jullie optreden heb ik niets dan superleuke feedback gekregen. Van kabouter plop tot Sinatra. Helemaal leuk en Sloot fantastisch aan bij de rest van de bruiloft! dank voor alles!
TIM EN ANGELQUE, HOEK VAN HOLLAND MEI 2017
Jullie zijn jullie geld meer dan waard! Zowel wij, onze gasten als de medewerkers van onze locatie waren razend enthousiast. Wij zullen jullie van harte aanbevelen aan eenieder die zoekt naar een avond top entertainment. Mede dankzij jullie is het de perfecte dag geworden.
ROB EN WIILEMIJN, ZUIDOOSTBEEMSTER MEI 2017
Jullie wisten de sfeer perfect aan te voelen en Willemijn is de hele avond (ondanks een groot stuk glas in d'r blote voet) niet van de dansvloer af geweest! Zijn zo tevreden en ik denk dat je er zeker ook nog wat business uit gaat krijgen (van meerdere aanwezige mensen maar ook van ondergetekende zakelijk ?) werkelijk top geregeld! Als we terug zijn zullen we nog even een lovende review achterlaten ook! Helemaal top! Groetjes vanaf een zonnig terras op Ibiza!
JAN EN ANTHEA, OUDESCHIP APRIL 2017
Het was voor ons een prachtige dag. We hebben enorm genoten en horen om ons heen dat de sfeer er heel goed inzat. Dank voor jullie bijdrage aan alles!
PERRY EN MONIQUE, BERGSCHENOEK APRIL 2017
Bedankt voor het geweldige optreden tijdens onze verjaardag en 25 jaar huwelijksfeest. Goede dansbare muziek voor iedereen. De dansvloer stond vol en iedereen heeft het enorm naar hun zin gehad. Veel positieve reacties ontvangen
STEFANIE EN NAOMI, LEUSDEN APRIL 2017
Wij hebben een fantastische dag gehad afgelopen zaterdag, het feest was alles wat we ervan gehoopt hadden! Jullie waren geweldig en we hebben ontzettend veel complimenten gekregen van onze gasten. Als we ergens een review kunnen schrijven, laat het ons weten!
HENK EN MARJOLEIN, MONTFOORT
We hebben een fantastische dag gehad! Deze dag is mede door jullie afgesloten met een fantastisch feest. Iedereen die we gesproken hebben heeft een top avond gehad.
KASTEEL WIJENBURG ECHTELD
Pumpin Pianos, dat was super. Het feest was heel erg geslaagd en dat kwam voor een groot gedeelte door jullie. Onze dank is groot.
Hoi Lodewijk, Wij vonden het helemaal top!! Iedereen was laaiend enthousiast en we krijgen nu nog heel veel leuke reacties over jullie optreden. Dus echt chapeau! Ook namens Chris nog heel erg veel dank voor de memorabele avond en hopelijk komen we jullie ooit nog eens op een ander feest / evenement tegen.
MARC EN KIRSTEN, AMERONGEN FEBRUARI 2017
Jullie waren top. Het was een geweldig feest en we hebben alleen maar positieve berichten van onze gasten gekregen. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage en de fijne samenwerking!
HEINEKEN, DEN BOSCH
Super bedankt voor een top avond in Den Bosch.
REINDER EN JAN-WILLEM, BAARN JANUARI 2017
Wij hebben een fantastische dag gehad waar we met een heel goed gevoel op terugkijken. Mede namens jullie bijdrage was het avondfeest ook top voor ons! Nogmaals dank! Ik zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden, kennissen etc!
FAMILIE BAKKER, NIEUW-VENNEP
Het was een ontzettend leuk feest vooral dankzij jullie. Jullie hebben het super gedaan. Bedankt!
LAURENS EN KARIN, CULEMBORG DECEMBER 2016
We krijgen nu ook de eerste verhalen binnen! De mensen vonden het een top dag, net als de muziek. Mijn schoonouders wilden eigenlijk op tijd gaan, maar zijn de hele avond gebleven. Echt we bedanken jullie van harte en jullie waren geweldig! Echt een aanrader!
KEVIN EN LIANNE, DORDRECHT DECEMBER 2016
Hoi Lodewijk, Wij kijken er zeker met heel veel plezier op terug: we hebben genoten! Heel veel dank.